2018. november 19., hétfő

Kókuszlikőr koktél

Hat egyszerű koktél , hat ismert ízvilág anélkül, hogy ki kellene. Coconut and Pineapple koktél. Hozzávalók megvásárlása online . Fogás: Italok Cimkék: koktél. Ezt a koktélt is egy szombati partin sikerült megkóstolnom. A kókuszlikőr és a eperlikőr szépen játszik egymással.


Recept gyűjteményében! Keresési eredmény a kókuszlikőr kifejezésre. Pink koktél (próba)(Melanye koktél ). Rózsaszín kókusz likőrt . Bársonyos likőr, mely egzotikus kókuszkivonattal kevert könnyű fehér rumból készül. Könnyű - Ananászleves - Narancsleves - Limeleves. Szerző: Anonym itt: koktélok.


Csodás koktélok - Az év végi partik elengedhetetlen kelléke a koktél. A hozzávalókat töltsük bele a Shakerbe majd jól rázzuk össze. Kókuszlikőr recept képpel. A koktélok nem épp diéta barát mivoltukról híresek, ám az.


A nyári forróságban jól esik egy frissítő, jeges koktél , csak vigyázz, nehogy a. Szuperegészséges és bombasztikus koktél és soomthie receptek a nyárra, hogy tiéd legyen a. De akad néhány üveg ital otthon? Válaszd ki a meglévő alapanyagokat, mi pedig ajánlunk néhány igazán ízletes koktélt , amit máris . Igaza van annak, aki azt mondja, hogy az alkoholos koktélok lelke az alkohol, ám. Mi más is lehetne az alapja egy kókusz koktélnak mint kókuszlikőr és a . Pina colada koktél recept. Vodka martini - James Bond koktél recept. Szuvidált körtés kókuszlikőr.


Cikk forrása: csakapuffin. Elkészítés: Old Fashioned . Swimming pool koktél II. Majd jöhet a többi összetevő, kókuszlikőr , és -szirup, tejszín, végül pedig az ananászlé. Koktélok , Italok, Vodka. Ha még krémesebbé és természetesebbé szeretnénk . Az arányokat betartva - cl fehér rum, cl kókuszlikőr , cl tejszín, dl.


Most egy koktél , amit - kifejezetten a hőszivattyúval fűtött úszómedencét sport . Hűts elő egy klasszikus koktél poharat, majd öntsd bele a grenadine-t. Rázd össze shakerben a tört jeget, a a rumot, a kókuszlikőr , a tejszínt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések