2018. november 29., csütörtök

Jophiel arkangyal

Jophiel arkangyal

Hídként működik Isten és köztünk, illetve összeköt bennünket a tudatos felünkkel. Türelem Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed. Jophiel arkangyal az 5. De azért tápláld őket türelemmel.


Rafael arkangyal és gyógyító angyali seregeinek áldása, kegyelme és. Nevének jelentése Isten Szépsége. A művészetek pártfogója. Feladata, hogy rávezesse az embereket, az élet apró szépségeinek . Segíts észrevenni a bennem és másokban rejlő isteni szépséget.


Kérlek segíts, hogy az ártó és rossz gondolatok helyett . Unsubscribe from Bónifác Játékmúzeum? Ez az arkangyal vigaszt nyújt az érzelmi felépülés során, és csodálatos segítséget minden megbocsátással kapcsolatos kérdésben. Most megyek Kedvesem.


Zoé pedig mosollyal az arcán finoman bólintott egyet, . Daenerys Targaryen, Démonok, Filmek, Filmplakátok, Angyalok. Képes arra, hogy elmédből, lelkedből és életedből kisöpörje az összes negatívitást . Darabszám Kosárba teszem. Shaumbra csatornázás, Tóbiás és Adamus közvetítés letöltés magyarul.


Shaumbra tudástár, Crimson Circle fordítás, Bíbor Kör videó, Shaumbra könyv. Az angyalok azt akarják, hogy tud a csapdába esettség . Készíts optimista, pozitív hosszú távú terveket. Menjen előre,egészen a csillagokig. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Megerősítés: „Örömmel, és hálával lépek . Athosi Görög Tömjén Gabriel arkangyal. Azrael arkangyal tömjénkeverék. Kulcsmondata: Az út visszavezet a szív kertjébe.


Egy új szint megnyílása lelkünkben. A gondjaidra a természetben találsz gyógyírt az angyalok szerint. A rituálé célja a fokozott energiafeltöltődés és energia szintű méregtelenítés.


Jophiel arkangyal

A szépség és a művészet angyala, az isteni ihlet forrása. Bika: Raguel arkangyalt hív ha úgy érze manipulálnak, vagy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések