2018. november 13., kedd

Kiadó vendéglátó egység budapest

Alapterület: 2m 2. Tégla Állapot: Átlagos Szobák: szoba. Rákóczi úti 2nm-es, több kirakattal rendelkező üzlet hosszú távra kiadó ! Az összesen 5nm alapterületű épülethez „DISCÓ KERT” is tartozik. Győr belvárosában bejáratott üzlethelyiség ( vendéglátó egység ) tulajdonjoga eladó Bővebben.


Keressen oldalunkon és kérjen visszahívást a hirdetőtől!

Nagyatadi strand bufe elado. A szlovák határ mentén eladó egy meleg konyhás vendéglátó ipari egység , mely Pest . A panzióban a kiadó szobán kívül még egy szobás lakás is található, amit. Különböző rendezvények, baráti találkozók, események megtartására is alkalmas ez a vendéglátó ipari egység. A betérő vendégeket a képen látható művészek . Feneketlen tó szomszédságában üzlethelyiség kiadó vendéglátó egység. Exkluzív ingatlan Siófok szívében!


Pazar, egyedi kivitelezéssel készült ingatlan, mely csillagos hotelként. A vendéglátó egység egy étterem, mely alkalmanként rendezvények.

Lehetséges funkciók: vendéglátóipari egység. Láthatóság:Forgalmas. Találja meg az otthont, amit keres! Balaton -part északi . Vendéglátó egységek a profHOUSE.


Ingatlan típusa, vendéglátó egység. Használja az ingatlan1. Hosszú távú bérleti szerződés keretében működő, gyors megtérüléssel számítható vendéglátó egység , szórakozó komplexum bérleti joga. Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás , tanácsadás.


Az eljáró hatóság a helyszíni ellenőrzés során megállapította, hogy a büfé vendéglátó ipari tevékenység végzésére alkalmatlan, az egység. Eladó és kiadó ingatlanok értékesítése és közvetítése Győrben és a. Kiadó budapesti vendéglátó egység hirdetések folyamatosan frissülő gyűjteménye. Kerület, István utcában kiadó vendéglátó egységként üzemeltethető üzlethelyiség. Felújított, berendezett. Pécsett, a Kolozsvár utcában, a Magda Cukrászdához közel, 2m2-es, földszinti, utcafrontos, korábban vendéglátó egységként működő ingatlan kiadó.


Alacsony rezsivel rendelkező helyiség, hosszútávra kiadó. A bérléshez havi kaució szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések