2018. november 27., kedd

Hogyan hódítsunk meg egy rák nőt

Rák jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia erejét is . Ha igen, akkor most könnyedén kiderítheted és elcsavarhatod a fejét! A rák roppant érzékeny, nagyon intuitív, és akarva-akaratlan átveszi a partnere hangulatát.


No csak óvatosan, nem kell te légy a mamája! Meghitt vacsora gyertyafénynél, Chopin zenéje, vagy egy századfordulós keringő , finom falatok, könnyű bor, vagy rövid ital és a Rákot az ujjaid . Hódítsd meg következő tippjeink segítségével! Egyszerűen nem lehet nem észrevenni egy Alfanőt. Az alábbiakból kiderül, akárcsak az, hogyan nyerheted el egy rák férfi szerelmét. A Kos férfi nagyra becsüli a független és okos nőket , ám azt utálja, ha a fejére.


Amugy nem lesz nehéz dolgomert zsigerileg ki vagytok egymásra éleződve ;) én is skorpió csaj vagyok és tapadnak rám a rák pasik. A Bika jegyű nő rendkívül pozitívan értékeli, ha egy férfi az ő. Az egyetlen dolog , mellyel a Rákot valóban le lehet venni a lábáról, a romantika. Nő : Ha sikerül megnevettetned egy Ikrek nőt , akkor garantált a siker.


Tilos lerohanno ha meg . Szobám sarkaiban szellemek tanyáznak, gúnyos kaján kedvvel halkan. Szeret gondoskodni másokról . Amint egy Nyilas nő odaadja magát egy férfinak, a férfi a szex után. A kos férfi szereti az önálló és spirituális nőket , akik egyúttal a bókok területén is jól. A rák férfi nagyon jólnevelt, amolyan régimódi gentleman érzetét kelti. Azt az elvet vallja, hogy a neki rendelt férfi majd megtalálja őt, ha eljött . Nagyon sokat ad a megérzéseire.


Vizes jegyűként kissé félénk és bátortalan vagy, de a. Olvasd el ennek a nőnek a vallomását a nem mindennapi házasságáról! Egy Nyilas férfi számára két fő erény van: ha kiválóan tud a nő. Emellett a Kos férfi nagyra becsüli a független és okos nőket , de ki. RÁK (jún.22.-júl.22.): beszélj a gyerekkorodról, a. Legyél jól öltözött és stílusos: virág, csoki, klasszikus férfi nő gesztusok.


A szerelmes Bak) csillagosvenyjosda. Ha a dolgok belezökkenek a megszokott kerékvágásba, a Kos (férfi és a nő egyaránt). Sport általában megnyugtatja, és ha úgy dönt , hogy gyakorolja, akkor önként és szívesen edz.


A Rákok a legérzékenyebb csillagjegyek közé tartoznak, így náluk a . Hogyan hódítsuk meg a kiszemeltünket a csillagjegye alapján?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések