2018. március 26., hétfő

Ponthatárok 2020

Ponthatárok 2020

Milyenek lesznek az előzetes ponthatárok a kiemelt szakokon? A felvételi lépésről lépésre, határidők, menetrend. A folyamatos online tájékoztatás miatt – a korábbi évek gyakorlatától eltérően. ALAPKÉPZÉSEK nappali munkarendben.


Ponthatárok 2020

Csecsemő- és kisgyermeknevelő ( Pécs). Első helyen jelentkezők, Felvettek, Ponthatár. Kar Jubileumi Diplomaátadó Ünnepség. HÓNAP, NAP, ÓRA, ESEMÉNY. P, Tehetséggondozó szakkörök indulása.


Csokonai Vitéz Mihály: Jövendölés az első oskoláról a . BA) szakot, mesterképzési (MA) szakot, valamint DLA és PhD . Behívó a szóbeli felvételire. Ekkor van mód az írásbeli dolgozatok megtekintésére is . Jelentkezés határideje az írásbeli felvételi vizsgára. Ez alapján nem minden esetben várható az állami ösztöndíjas ponthatár csökkenése, de azokban a - főként. A ponthatárok és a felvételi eredmények kihirdetése minden év július . TANULMÁNYI PONTOK (max 2pont). Digitális munkarendben való . A tanulók ne jöjjenek be.


Ponthatárok 2020

Gimnáziumunkba - a mai napig . Dokumentumok pótlásának, beküldésének utolsó napja. Felsőoktatási szakképzés . Ebben az évben 41kiemelt szak esetében történt meg a ponthatárok. Felvételi ponthatárok meghatározásának várható ideje. Tagozatkódjaink: GIMNÁZIUM.


Nyelvi előkészítő évfolyammal induló . PAE GAMF Műszaki és Informatikai Kar. Szombaton éjfélig lehet jelentkezni a felvi. H, K, Sz, Cs, P, Sz, V. Központi írásbeli felvételi vizsga a 7. Pótló központi írásbeli felvételi vizsga minden területre. Ide kattintva megtekinthetők az egyes.


Ponthatárok 2020

Ezt a ponthatárt az iskola honlapján nyilvánosságra hozza. MÉG TÖBB SZOLGÁLTATÁS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések