2018. március 23., péntek

Mitutoyo tolómérő

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító . Mitutoyo Hivatalos Képviselet - Mitutoyo. A fenti képek illusztrációk , . Nem kérek plusz szolgáltatást. Tolómérő kalibrálása (NAH) akkreditált laborban.


Vásároljon online az RS-nél. Skála osztás: mm. Mérési tartomány: 0- 1mm. Mérőfelület és nóniusz matt . Sorozat: 5Tulajdonságok: Titán bevonatolt csúszófelület a tartósság növelés érdekében.


Kivitelek: Típus A: mélységmérő, derékszögű Típus B: kerek mélységmérő Ø 1. MITUTOYO digitális tolómérő adatkivitellel IPmérési tartomány 0-4mm. Csomagolás mérete: 1. A tolóka és a sín edzett rozsdamentes acélból készült. A skála és a nóniusz matt krómozású.


Mitutoyo tolómérő

Jellemzői:Lekerekített mérőfelület a belső mérésekhez. Digimatic lekerekített pofás tolómérő belső mérésekhez. Ft (ÁFA-val értendő). Tedd a kedvenceimhez loading. With shipment Szállítási díj nettó 50.


Ebben nem kell elemet cserélni, mindig a rendelkezésre áll és a márka garancia a minőségre! Ft-ért a Szerszámplacc szerszám webáruház TOLÓMÉRŐK kategóriájában. Nóniuszos tolómérő rugós rögzítővel.


Mitutoyo tolómérő

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - mitutoyo. Vadiúj, sohasem használt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések