2018. március 7., szerda

Magas érzelmi intelligencia

Száraz, zsíros ,érzékeny vagy normál a bőrtípusod? Aki tudja, hogy milyen típusba tartozik, célzottan tudja ápolni bőrét. Mi segítünk meghatározni ,hogy bőre . Problémák az IAT elvégzésével.


Milyen böngészővel használható az IAT teszt ? Nem tudom elérni a tesztet.

Ha a tesztre klikkelek, egy üzenetet látok, hogy hiba . Ez az egyszerû teszt felfedi személyiséged legmélyebb bugyrait is. Amire szükséged lesz: egy darab papír, toll és a képzeleted. A teszt végén számold meg, melyik betűből hány jött össze. Az emberek azt mondják, hogy nagyon barátságos vagyok. Csak néhány barátom van, . Melyik szín a kedvenced ezek közül?


Hogy reagálsz, ha valaki leesik a lépcsőn?

Többféle teszt létezik, de nem mindegyiket hitelesítette a WHO, ráadásul mást vizsgálnak a szervezetünkben. De melyik a megbízható? A tesztek kitöltése előtt be kell lépni, így az eredmények eltárolódnak. Bőrtípus meghatározós teszt. Vajon milyen típusba tartozik az ön bőre?


Képes tesztünk segítségével pár kattintással megtudhatja, normál-e vagy száraz, illetve. Teszt : milyen szárítógépet vegyek? Kondenzációs vagy hőszivattyús legyen?


A nyár személyiségtesztje: milyen lángos lennél? Eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lennél, ha ember helyett egy étel lennél? A kérdésfelvetés is elég bizarr, de ha . Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.


Kétperces tesztet ajánlunk. Zseniális, kétperces teszt : melyik szakma illik hozzád a legjobban? Ezek a tesztek segítenek eldönteni.


Ha még nem tudo hogy milyen szakon lenne érdemes továbbtanulno egy pályaválasztási . A teszt kitöltése akkor is hasznos lehet, ha már egyetemista vagy,.

A teszt eredménye feltárja, hogy milyen okok állnak ennek az érzésnek a hátterében. Mindenkinek van sötét oldala – de mi lesz, ha szabadjára engeded? Ismerd meg a másik énedet és tudd meg, hogy milyen szörny lakozik benned!


NN - Személyiségteszt. Tudd meg, melyik személyiségtípushoz tartozol!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések