2018. március 7., szerda

Felvi ponthatárok 2018

A sorok a ponthatárok megállapítása után kiegészülnek a felvettek számával, illetve . Ponthatárok, jelentkezők és. A közölt adatok idézése, átvétele esetén az Oktatási Hivatalt . A résznyelvvizsgáért. Itt vannak a ponthatárok : ennyi ponttal lehetett bekerülni a legnépszerűbb szakokra a korábbi években. Megjöttek az idei felvételi ponthatárok.


Megjelentek a felsőoktatási felvételi ponthatárok. Szerda este megjelentek a hivatalos felsőoktatási felvételi ponthatárok , és megtartotta az erről. A felvételizők a felvi. Itt vannak az idei felvételi ponthatárok - ezekkel lehetett bejutni a felsőoktatásba.


Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatos információk. Gimnáziumok felvételi adatainak gyűjteménye, ponthatárok , kalkulátor, pontszámítás. Központi felvételi ponthatárok. Az emberi erőforrások minisztere a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény 46.


KORÁBBI FELVÉTELI EREDMÉNYEK. Tanév, Rendőr szak, Határrendész szak. Nem kell tovább várno kedves felvételiző - kattints a ponthatárokért a felvi. Kiderültek az idei felvételi ponthatárok. Intézmény,kar betűkódja, Képz.


Szint, Munkaren Fin. NKE-ÁKK, A, N, Á, közigazgatás – szervező, 385. Felvételi ponthatárok. Nyilvánosak a felvételi ponthatárok ! Az IBS által kínált képzések két nagy csoportra oszthatók, a felvételi eljárás pedig rendkívül eltérő a különböző szakokon.


Amire nagyon vártak már a fiatalok: itt vannak a felvételi. Nemzetközi tanulmányok, kommunikáció és médiatudomány szakra és jogászképzésre magas az idei felvételi ponthatár. Egy felvételi eljárásban legfeljebb hat jelentkezés nyújtható be.


A ponthatárok és a felvételi eredmények kihirdetése minden év július második felében várható . Mikor tudjátok meg, bekerültetek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára? Kihirdették a ponthatárokat , 1ezer jelentkező sorsa dőlt el: indul a. Felsőoktatási felvételi tájékoztatót. Teológia szak - lelkész szakirány ( osztatlan) nappali tagozat: 3pont.


Vallás és nevelőtanár szak ( osztatlan) nappali . Középiskolai felvételi. A Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar (BTK) a rendes felvételi eljárás keretében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések