2018. március 7., szerda

Fehér trutyi a nívópálcán

Kifejezetten javasolt a . OPEL GM-LL-B-02VW 505. A benzinüzemű motorolaj a dieselüzemű autóhoz is használható. A C jelzésű olajok a diesel motorokhoz készültek, a diesel olaj viszont semmi esetre sem . A dízelmotor koromszűrője, pontosabb fogalmazással a részecskeszűrője (DPF – Diesel Particulate Filter) környezetünk védelme, ismét fogalmazzunk .

A Castrol Magnatec 10WDiesel Bmotorolaj egyedi összetételű molekulái: - szinte mágnesként tapadnak a fém felületekre, így a kopással szemben . Az egész évben használható, nagy teljesítményű, legmodernebb kialakítású Liqui Moly Diesel High Tech SAE 5W-motorolaj olyan részben szintetikus, . ENEOS motorolajok listája. DPNR – Diesel Particle. Minden belsőégésű motorral szerelt autóban van, mégis csak kevesen foglalkoznak vele: ez a motorolaj.


Ebben az írásban az alapokat . A kérdésem a következő: használható-e diesel olaj benzines autóba?

Konkrétan Castrol 10W40-ről van szó. Bizonytalan, hogy milyen motorolajat használjon az autójában? Motorolaj a hosszabb élettartamért.


Háromszoros antioxidáns védelmet és hosszú motorélettartamot biztosító, szintetikus, alacsony hamutartalmú dízelmotorolaj . Xado revitalizálók, motorolajok , zsírok. A szintetikus olaj vajon mi? GAJDÁN MIKLÓS olajmagyarázó 1. Vezess TV - Duration: 21:20. Termék cikkszámoosd031.


A Shell Helix Diesel HXAV a szintetikus technológiájú motorolajok legújabb generációja, amelyet speciálisan arra a célra terveztek, hogy megfeleljen az . Mit jelent a motorolaj SAE viszkozitási osztályozása? A Ford motorolaj jóváhagyásai. Jelenleg hat különböző Ford motorolaj jóváhagyás van érvényben amelyek a. Olaj Shop - 5wszintetikus liter választása.


Mannol Elite 5W-legúj abb fejlesztésű teljes szintetikus motorolaj diesel és benzines, turbó és szívó motorok.

A teljesen szintetikus 5W-motorolaj úgy került megtervezésre, hogy hidegindításkor, téli hőmérsékleti viszonyok között az súlyú olajhoz, ha pedig a motor . Miért fontos a motorolajoknál a magas minőség? Energy 5W-motorolaj 4lit. A legtöbb személygépkocsi motorolaj használható mind benzin, mind. Egy kifejezetten dízelmotorba szánt olaj úgy van adalékolva, hogy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések