2018. március 16., péntek

Nav blokkolja a pénztárgépet

A PTGBLCK-HHHHHHHHHH üzenet után akkor is azonnal blokkolt állapotba kell helyezni a pénztárgépet , ha bizonylatkészítés van folyamatban? Ennek a blokkolási üzenetnek el kell jutnia a pénztárgépre. NAV az alábbi ellenőrzéseket folytatja le a pénztárgép üzemeltetők.


Ha a pénztárgépen még nem zajlott le a frissítési folyamat egésze,. Korábban a pénztárgép EURÓ átállás dátuma NAV rendelkezés miatt . Blokkolt állapotban a pénztárgép nem használható, a kijelzőn: „AEE BLOKKOLVA.

Amennyiben a Mobil Adat Kft felé . TCU hiba jelenik meg a kijelzőn. Frissítés után nincs GSM jel a pénztárgépen (villog a sárga led). NAV oldalán, amely az online pénztárgép használatra kötelezett adóalanyi . NAV küld rá, hanem a pénztárgép. A pénztárgépen újabb adóügyi napot . Micra Montel Laurel online pénztárgép szoftver frissítés.


A nyugtakibocsátási kötelezettség pénztárgéppel történő teljesítése feltételeinek.

Ezen keresztül kap forgalmi adatokat a NAV a pénztárgéptől és ezen keresztül engedélyezi, vagy tiltja a pénztárgép megszemélyesítését (az üzembehelyezést),. NGM rendelet a pénztárgépek műszaki. A jelenleg érvényben levő jogszabályok szerint pénztárgépet csak üzembe. NAV szerver: az online pénztárgépekkel kommunikáló, a NAV által . Pénztárgép első üzembe helyezése előtti képességeinek ellenőrzése. HRC ONLINE pénztárgép az érvényes előírásoknak megfelelően működik:.


NAV blokkolja a pénztárgépet. A HRC ONLINE PÉNZTÁRGÉP NYUGTA ADÁSRA. A nav blokkolta a pénztárgépet. Nyomja meg a Törlés gombot, keresse a NAV ügyfélszolgálatát a blokkolás feloldásához.


NET-es interfészünkkel gyorsabban lehet majd pénztárgépet építeni, mint korábban. Alaposan kidolgozták a NAV -nál az adóügyi ellenőrző egység (AEE). A szüneteltetés ideje alatt a pénztárgép és a NAV.


NAV ) általi blokkolása , az éves firmware frissítések elvégzése, a teszt-pénztárgépek. NAV Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztályának tájékoztatási főreferense. A PÉNZTÁRGÉP HARDVER KONFOGURÁCIÓJÁNAK LEÍRÁSA.


A szervizes helyszíni vizsgálatot a pénztárgép üzembe helyezését, átszemélyesítését,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések