2016. december 7., szerda

Virágkötő tanfolyam dunaújváros

OKJ tanfolyamok képzések szakképzések felnőttképzések széles választéka. Képzést biztosító intézmény ‎: ‎ OKTÁV Továbbk. Alapfokú, gyakorlati, szakmai alapozó tanfolyam. A tananyag tartalmazza mindazon témákat, amire egy virágboltban szükség van.


Képesítést adó kreatív virágkötő tanfolyamok indulnak budapesti és vidéki. Alfa Kapos Képző Központ Kft. Tekintse meg az elérhető képzéseink listáját, válasszon távoktatást amennyiben nem elérhető a közelében a kiválasztott . Kattints a weboldalunkra és jelentkezz a tanfolyamra. Dunaújváros , Érdeklődjön az intézménynél, 79. Ha nem volt diákigazolványa akkor biztosan . Tavaszi tanfolyamok : március első felében terveztük indítani az új virágkötő tanfolyamokat az alábbi városokban: … Budapest XIV.


Meglévő szakmai tudása alapján felmentést biztosítunk a tanfolyam jelentős óraszámából! Eddigi tanulóink száma több mint 3fő. Gyakorlati képzés árát a . Felnőttoktatás, Hamarosan induló OKJ-s tanfolyamok és számítástechnikai képzések, felnőttképzés ország szerte,. De a nyelviskolákban gyakran csak fizetős tanfolyamok vannak. Válasszon OKJ-s tanfolyamok , online vagy távoktatásos képzéseink közül!


Virágkötő OKJ Tanfolyam indul Fejér megyében! Kreatív virágkötő tanfolyam. Induló tanfolyam kertépítő és -fenntartó Induló tanfolyam 7-8.


A munkaügyi központok a . Két hete fejeződött be a virágkötő - és virágkereskedő-szakmára felkészítő tanfolyam. Jelenleg pedig éppen az írásbeli vizsgájukat végzik a 960 . Az EFEB logisztikai ügyintéző tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán. Logisztikai ügyintéző kidolgozott vizsgatételsorok.


A legnagyobb érdeklődés a gazda, a virágkötő és a kistermelői élelmiszer- előállító. Az intézményben a NAK támogatásával tanfolyamok lebonyolítása és. Berhida (gyá) - A szakmai tudás megszerzése mellett anyagi támogatáshoz is jut három hónapig a városban indított virágkötő tanfolyam 20 . Veszprém megyében mintegy 5-éve nem volt sehol virágbolti eladó és virágkötő tanfolyam sem – ismertette Vágó Péter.


Várunk Budapesten a XIII. Kamatmentes részletfizetési lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések