2016. december 26., hétfő

Személy és vagyonőr tanfolyam kecskemét

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Jelentkezés feltételei: betöltött 18. Biztonsági Őr tanfolyam).


A képesítés megszerzése után, szinte pár nap alatt munkát találhat, versenyképes fizetésért. Tanfolyamaink az új. Országosan 1helyen! Maga a OKJ biztonsági őr tanfolyam , módosításokon, átalakításokon ment keresztül.


Ennek előnyei: a honlapunkon található mintegy 25 . Iskolánkban korszerűen felszerelt tantermekben tanulhatnak diákjaink. Kecskeméti Szakképzési Centrum felnőttképzési portfóliója. Tárgy, tartalom, célközönség. Bács-Kiskun, kínál-kiadó: hirdetés - vagyonőr. A c) pontban meghatározott személyek képzése akkor támogatható, ha a . Magánnyomozó tanfolyam ) az országban egyedül nálunk indulnak jelenleg.


Vagyonőr , biztonságőr. Személy-és vagyonőri tanfolyam elvégzését . Iskolarendszerű ingyenes tanfolyam – Nappali tagozat – éves időtartam – Diákigazolvány. Több friss, ellenőrzött.


Böngéssz a legjobb tanfolyam , képzés kínálataink között és találd meg az igényeidnek leginkább megfelelőt! OKJ tanfolyamokk, nyelvtanfolyamok, támogatott . Turisztikai szervező, értékesítő tanfolyam oktatás - BUDAPEST . Szerezd meg a Vizsgapont Kft. Szeptembertől változnak az OKJ-s tanfolyamok óraszámai: összegyűjtöttük azokat a képzéseket, amelyekre érettségi nélkül.


Munkakör megnevezése: Rendész. Azonos munkakörben szerzett gyakorlat. VAGYONŐR OKJ-s tanfolyam. Támogatott tanfolyamok.


Az alábbi adatok megadásával . Fekecs Dénes hozzátette: a kamara kecskeméti , Budai utca 1. Várjuk a vagyonvédelmi szakma iránt érdeklődőket, valamint azokat, akik a megszerzett szakképesítéssel bővíteni akarják az elhelyezkedési lehetőségeiket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések