2016. december 23., péntek

Chamuel arkangyal hívása

RICHARD WEBSTER - URIEL ARKANGYAL. Az arkangyal , ha görögül fordítják, fő. A keresztény vallásban a legidősebb angyal , a magas rendű lényeg. Képes elpusztítani a fizikai világ bármely személyét, . Az angyal szárnyai arany színűek.


Uriel arkangyal érem ezüst színben.

Az érem fémötvözetből készült és a felületkezelő eljárás során kapta az ezüst . Aztán ezt mondta: „Mihály angyal berepült a szobámba! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Honnan tudja, hogy ki a megfelelő személy? Teremtő, mikor utunkra bocsátott bennünket, mellénk . Jelmondata: A Szeretet a tűz hevével lángol.


Nevének jelentése még: Isten Tüze,. A GÁBRIEL szó jelentése: ISTEN .

További ötletek a következővel kapcsolatban: Angyal, Fazekasság és Tündér. Urielt a bölcsességgel és az igazsággal is . A kristályok azután beszélni kezdtek hozzá, és elmondták, hogy különleges . A hét Arkangyal egyike. A fizikai test, föld elem, megvalósítás és megnyilvánulás, lép- és gyökércsakra . Neve jelentése: „Isten fénye”, mivel hozzá tartozik a fény, a tűz, és a szeretet, az eszközök, amelyekkel harcol és ezekkel szabadítva meg . Ha spirituálisan összezavarodtál, tegyél fel valamilyen nyugtató hatású zenét, és kérd Szandalphon segítségét. Ft- os áron elérhető. Gábriel arkangyal új életet lehel a halódó kapcsolatokba és a hanyatló vállalkozásokba is.


Fényt sugároz a szenvedést okozó helyzetekre és ezzel felélénkíti a problémamegoldó . A legismertebb arkangyalok : Mihály, Gábriel, Rafael és Uriel. A négy legismertebb Raphael, Gabriel, Michael, és Uriel. A zsidó és keresztény vallásban hét Arkangyal van.


A másik három neve bizonytalan, . Tudod a dolgod Bízz benső tudásodban, és ne késlekedj aszerint cselekedni. Uriél arkangyal a Föld arkangyala. Jelenleg éppen a Föld időszakát éljük, és érdemes Uriélt hívni ahhoz, hogy a lehető legjobban tudjuk érezni . Az Isten igazságának fényét a zavartság sötétségébe ragyogja.

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a. Aurája halványsárga, a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések