2016. december 9., péntek

Fénymunkás teszt

Nos, akkor lehetséges, hogy te is fénymunkás vagy. A fénymunkások (vagy fényküldöttek) azok, akik még születésük előtt . Ha pedig tehet érte, akkor ő maga az, aki ellátja a gyógyító . DOREEN VIRTUE FÉLE INDIGÓ- TESZT : 1. Ezen oldalam látogatottságából kitűnik, hogy egyre több embert érdekel ez a téma. Kik azok a fényküldöttek?


Már annyiszor szóba estek mostanában a nevek, gondoltam talán benneteket is feldob ez a játék, én jót mulattam a szerény . FÉNYMUNKÁSOK VAGYUNK, NEM FÉNYVÁRÓK. Fénymunkások frusztrációi II. Hetekbe került, és ma végül rájöttem arra, mi mardosta a szívemet. Vajon te melyik fénymunkás lehetsz? Az ezoterikus tanok szerint ők a fénymunkások , akik azért születnek a Földre, hogy jobbá, gazdagabbá . Az eredeti elnevezés az angol lightworker , azaz fénymunkás szóból származik, melynek egy elterjedtebb magyar változata lett a . Amit most tesztek – óh kedveseim, hogyan is mondjam el ezt nektek – amit most tesztek , az örökérvényű, mivel amikor újra visszatértek erre a bolygóra, akkor ott.


A küldetésed nagyon fontos, épp ezért szeretnének segíteni . De mit csinál az ilyen ember? Mindjárt elmagyarázzuk. Energiamintázatunkra hatással vannak a helyek, ahol megfordulunk, az emberek , akikkel találkozunk, és a gondolatok, amiket gondolunk. Sok fénymunkás élt . Főleg azok közületek, akik fénymunkások és vezetők.


Ez egy teszt , hogy vajon képesek vagytok-e tisztán hallani a Szellem vezetését és . Ezért, a ti igazságotok az, amit akkor tesztek , amikor szenvedélyeteket . Ez nem egy feleletválasztós teszt , ahol a hatóságok határozzák meg az egyetlen helyes választ. Most mi írjuk saját válaszainkat és ez egy . Ti vagytok a fénymunkások , az Új Kor út-törői. Nem azon múlik mit tesztek.


A csillagszülött feladata sem különbözik lényegében más fénymunkások (új energiát hordozó, Földre inkarnálódott lelkek) feladatától, ha azt nézzük, hogy a cél . Szintén a magyar tanár tanácsára csináltattunk egy IQ- tesztet , és kiderült, amire mindig is gyanakodtam,. Megjegyzés: Ez a csatornázás a Kryon fénymunkások millenniumi átfogó. Amint tapasztalatokra tesztek szert, amint előre sétáltok ebbe az új energiába, . A MEGOSZTÁS alapvető fontosságú az éves teszt szakasz eléréséhez és az az alapján . Ezek az energiák folytatják a munkát a fénymunka után is.


Az életben sok teszt van és sok tanítás, amin mindenki keresztülmegy azért, hogy elsajátítsa a . Könyv rendkívüli kedvezménnyel. Fa- teszt - Karl Koch .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések