2016. december 15., csütörtök

Lyukacsos gumiszőnyeg

Fekete színű, hajlékony csúszásgátló gumiszőnyeg mosogatóhelyiségekbe, bárpultok mögé. Kényelmes, csökkenti az állómunka okozta fáradtságot. Lépéskönnyítő gumiszőnyeg és mélysejtes szennyfogó szőnyeg.


Kiemelkedő álláskönnyítő hatású lyukas felszínű szőnyeg tartós álló- és járómunkákra. Egymásba kapcsolható lyukacsos szőnyeglapok, ellenálló gumiból. A gumiszőnyeg az ipar számos területén felhasználható termék: cégünk nemcsak előállít saját üzemében, de forgalmaz is különböző célra .

Ergonómiai gumiszőnyegek, padlórácsok abexamultimix. Lábtörlő kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan! TENGERIFŰ LÁBTÖRLŐ 60X90CM NATÚR. Ez a termék jelenleg nem elérhető.


Raktáron lévő mennyiség: ? Minőségi fürdőszobaszőnyegek a JYSK-től. Egy fürdőszobaszőnyegnek vagy kádkilépőnek puhának kell lennie, hogy kényelmes legyen mezítláb rálépni. Szürke melír szennyfogó szőnyeg 85x150cm.

A fürdőkádba helyezve segít megelőzni a megcsúszásból eredő baleseteket. Csúszásgátló szőnyeg fürdőkádba lyukacsos. Mérete: 75x35xcm.


Lyukacsos kialakítású, CFR, GR és NBR alapanyagú álláskönnyítő szőnyegek,. DIAMANT SAFETY álláskönnyítő szőnyeg. Diamant Safety típusú álláskönnyítő szőnyegek tartós felső rétege PVC, az alsó pedig habosított neoprén. Műhelykocsi, Robust eshop.


Tartozékok széles skálája Lyukacsos oldalfalak, négyzet alakú perforációkkal a perforált lemezes választékból. Gumiszőnyeg , Robust. A lyukacsos anyag elvezeti a vizet, mégis stabilan a helyén mara és puha.


Notrax 5Sanitop nyitott szerkezetű, gumi álláskönnyítő szőnyeg. A szőnyeg alján kialakított puha gumi felület által elkerülhető, hogy a szőnyeg. Azok a gumiszőnyegek a termékcsaládon belül, melyek rácsos vagy lyukacsos.


LYUKACSOS GUMISZŐNYEG sz. A csúnya padlót ne néz a szokásos sícipőkímélő lyukacsos gumiszőnyeg. Rusztikus bárszékek – minden darab egyedi .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések