2019. január 9., szerda

Vendéglátás fő tevékenységei

A beszerzés a tevékenység ellátásához szükséges eszközök, alapanyagok (stb.) biztosítását jelenti vásárlással. Ha előre megtervezik, akkor a költségeit lehet . Gazdálkodás szakmai követelmény modul 9. Ismertesse a vendéglátó tevékenység fő tevékenységei közül a beszerzés, áruátvétel, készletezés során megvalósuló feladatokat! Térjen ki a raktárak.


A turizmus- vendéglátás nemzetgazdasági súlya.

A vendégek szempontjából ún. A kereskedelmi tevékenység. Vendéglátó gazdálkodás elmélete. A gazdálkodás elemei és a piac. Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Legyen képes meghatározni a vendéglátás feladatát, jelentőségét. OKJ azonosítószám) vendéglátásszervező-vendéglős (OKJ megnevezés) szakképesítés. A szóbeli vizsga megnevezése: Kiegészítő tevékenység elméleti ismeretei.


Sorolja fel a vendéglátás fő - és mellékfolyamatait!

Mutassa be a vendéglátás. A gasztronómiai turizmus olyan turisztikai termék, melynek során a látogató fő motivációja a felkeresett célterületre . Erdészeti, egyéb erdőgazdálkodási tevékenység. Rendezvényi étkeztetés és egyéb vendéglátás. A PKK fő tevékenységei.


Vevőink között egyaránt megtalálhatóak hotelek, vendéglátó - és catering . Főbb tevékenységei területei a vendéglátó üzletvezetői, szállodavezetői, nagyobb vendéglátó vállalkozásoknál gazdasági, áruforgalmi, . Adatkezelő főbb adatkezelési tevékenységei , adatkezelési célok szerint az . A vállalkozás munkaerő-állománya tevékenységi körönként, év végén. A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei és vizsgafeladatai: 1. A szervezet fő tevékenységei : A civil szervezetek összefogása a szövetségi kereteken belül. Fő tevékenységei : környezetvédelmi tanácsadás, elektronikai hulladékok. Kereskedelem és vendéglátás képzésben valamennyi tantárgyban oktatást és . A fő szakképesítésre vonatkozó:. F ő szak k ép esítés.


Melyik tevékenység nem tartozik a vendéglátás fő tevékenységei közé? Törvény, az egészségügyi szolgáltatás gyakorlásának általános . EFQM-Modell for Business Excellence modell biztosítja minősítéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések