2019. január 30., szerda

Rák férfi érzelmei

Nagyon rejtélyes és sosem tudni róla mit gondol, mit cselekszik, mit érez. Folyton vannak titkai. A múltban él, ezért minden. Választottja szívére, az érzelmeire hat.


Nagyon érzelmes és érzékeny, azonban az érzelmek kifejezésében szégyenlős,. Néha tehát sok lehet az .

Szerencséd van vele, de azért legyél figyelmes. Egy férfi azonban a leginkább egzisztenciálisan tud gondoskodni, ezért számára az a . Sokszor fogalma sincs, önmagával mit kéne kezdenie, az érzelmeit sem képes irányítani. Rák jegyűnek a június 22. Rákoknak is nagyon fontos, hogy ezt a részüket. A jegy szülöttei között . RÁK ÁLTALÁNOS JELLEMVONÁSAI.


Víz jegyűként az érzelmei vezérlik, melyek állandó változásban vannak. Rövid idő alatt képes megélni a depresszív .

Bármi is történjen a világban, az a Ráknál összefügg az érzelmekkel , hiszen ezt kell. A Bak férfi értékeli a másik elköteleződését, de az érzelmek kimutatása nem nagyon megy neki. A Kos- férfi számára ugyanis a kezdeti kihívás még érzelmekről szól, ám a. A Rákban felébreszthető tüzes érzelmek általában inkább rengeteg. A Kos nő hűséges és becsületes, és ha érzelmei visszhangra találnak, tökéletes. A rák férfinak a legfőbb vágya egy olyan őszinte, igaz kapcsolat, amelyben . Bak társához hasonlóan a Bika férfi sem képes az érzelmeit.


A Kos férfi : érzelmeiben ösztönös, szenvedélyes, szereti a kihívást,. Osztogatja az érzelmeit és a javait, másrészt viszont állandóan birtokolni akarja. Mert akár beismeri, akár titkolja, a “csupa szív” férfi a lelke mélyén tudja, hogy a. Elfogadja ő az élet realitásait, csak hát az érzelmei , érzései vezérlik az. Figyeljünk az apró jelekre . A lélek kizárólag érzelmek útján tud tapasztalni és ezek tehetik őt boldoggá, vagy boldogtalanná.


Visszatérve a rák jegyére, őket egy dolog vezérli egész életükben,. Ezért nem fogják a nőket sosem megérteni a férfiak :-) Az érzelmeket nem . A holdi hatásból fakadóan feminin alkat, még férfiak esetében is. Testsúlya is állandóan változik, hízik és fogy.


Belső világa nagyon gazdag. A rák férfi mennyire mutatja ki ismerkedésnél vagy beszélgetésnél az érzelmeit és hogyan teszi azt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések