2019. január 25., péntek

Boon rendőrségi hírek balesetek

Baleset a 37-es főúton. Katasztrófavédelmi hír. Két gázpalack hevert a fűben. A járőrök ittas vezetőket szűrtek ki a forgalomból.


Frontálisan ütközött egy motoros a Vargahegyen. Rendőrségi összefoglaló. Friss hírek a koronavírusról.


Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírek , BAZ megye, belföl külföl politika, gazdaság,. Ezenkívül a rendőrség még tizenkét ittas és egy bódult sofőrt szűrt ki a forgalomból az év tizennegyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna. Highlights info row image. Halálos baleset történt Szigetváron, nagy karambol volt Mánfánál is. Elütött két közterület-felügyelőt Pécsett a . Szarvast ütött el a motoros Parádsasvárnál.


Hajdú-Bihar megye népszerű hír - szolgáltató-szórakoztató portálja. Debrecen és környéke. Kék Nyíl rendőr íjász mesterlövő bajnokság - boon. Rosvig Kft és az Inform Média Kft internetes hírportálja ( boon.hu). Hírek és információk.


BOON Súlyos baleset történt reggel óra előtt Szerencs közelében. Három személyi sérüléses baleset , három családi balhé az elmúlt órában. Anyagi kárral járó ütközés pedig tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.


Zalaegerszegen – írja a RUTIN. A helyszíni szemle várhatóan egy. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 85-ös számú főút +500. Fertőszentmiklós térségében, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések