2019. január 24., csütörtök

Gta hungary rp vizsga

Szeretnék regisztrálni a GTA rp - szerverére ezért szeretnék segitséget. Elnézést kérek hogy ez a videó rövid lett és picit unalmas de ezek a jelenetek már a stream végéről vannak ahol már. Kedves és figyelmes admin team! Néhány frakció leader még elérhető! Egy kedves barátomnak segítettem telepíteni és beállítani a dolgokat, gondoltam egyúttal fel is veszem hátha.


GTA V voice RolePlay szerver. Ahhol, a szerver még fejlődik, de a közösség . Májusban mechatronikai technikusi vizsgát tettem. Fontos számunkra a jó . Kis RP Magyar szerveren.


Nigth Fall Hungarian role play Szerver. Be szeretnem mutatni a most nyilo Los Santos Hungary RolePlay szervert. Search and find the best FiveM Server for GTA RP or other using our TOP multiplayer FiveM Servers List. Gta Rp Alapveto Szabalyok (1MB) لأغنية والاستماع إلى Gta Rp Alapveto Szabalyok أغنية شعبية على قناة الموسيقى.


PhoenixRP - Deutscher GTA Roleplay Server basierend auf dem RageMP Client, mit. RP vizsga elvégzéséhez csatlakozni kell,. Nem régen beszereztem egy Grand Theft Auto V: Premium Online Edition-t, Rockstar. GTA : Hungary oldalán.


Szerepjáték, tehát úgy kell viselkedni a játékban a . German V Roleplay by GVMP.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések