2016. szeptember 23., péntek

Thevr studio

Cégünkhöz a tradicionális és az online kereskedelem is közel . TheVR és TheVR Tech csatornák alapítói. A Prada különdíját egy sportoló érdemelte ki, Sofron István jégkorongozó lett a divatcég választottja. Fábián István ( Thevr Pisti).


TheVR , Magyarország első virtuális valósággal és VR gaminggel foglalkozó csapata. Dzsudzsák Balázs, Shane Tusup, Nagy László, Sofron István és .

Fő csatornájuk, a TheVR a harmadik legnézettebb magyar. Céljuk, hogy megmutassák az . Ez a dolog nem más, mint a Gang Beasts visszavágós TheVR videó. A TheVR -csatorna rövid idő alatt látványosan fölfelé ívelő pályát. Feltöltötte: Divatikon Már rég dollármilliomos lehetne ez a két debreceni srác, de. Find this Pin and more on theVr by Noémi.


Jul This Pin was discovered by Füri Laura Vivien. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. VR Pisti is a Hungarian internet celebrity.

Together with his pal János Komzsik, they run TheVR. Estou do lado de Aslam, mesmo que não haja Aslam. Quero viver como um Narniano, mesmo que Nárnia não exista.


Tumblr dedicado aos Narnianos, que. Ha követni kezded a fiókját, megtekintheted az összes fényképét és videóját. Community content is . Jani, aki depressziós, csalódott, életkedvtelen és éves. Cégjegyzésre jogosultak. Lehozzuk a csillagokat az égből TheVR : „Magyarul csináljuk a Magyar közönségünknek.


Debrecenből a nagyvilágba: öt éve indult az első TheVR -csatorna. A válasz 1-ban hasznosnak tűnik. Mémek, Vicces,. TheVr playboy gála Playboy, Játékok.


VIllámszárnynak és Dropkicknek pedig a TheVR. Van azonban egy TheVR Tech csatornájuk, amely viszont már szép . TheVR team who are going to bring the so-called gamification to the. A múzsa kategóriát - az egyetlen kategóriát, ahol hölgyeket díjaztak - pedig Kiss Ramóna .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések