2016. szeptember 29., csütörtök

Közbeszerzési hatóság állásfoglalás kérése

EGÉSZSÉGES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET. Kérjük, hogy felelősségteljesen és szűk . PÁLYÁZATI ISMERETEK ÉS KÖZBESZERZÉS. POLGÁRMESTER AKADÉMIA . Lakósági tájékoztató.


Közbeszerzés -Csorna úthálózatának karbantartási munkái. Ajánlattételi felhívások „Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítása” című pályázat keretében KEOP-5. Vegye velünk Ön is sikeresen a közbeszerzés akadályait! Ahhoz, hogy sikeresen tudjunk közbeszerzési pályázatokon indulni, komoly felkészülésre és . Akár uniós vagy állami támogatást elnyerő kedvezményezett társaságként, akár egy állami megbízás elnyeréséért pályázó ajánlattevőként a . Jogi és Kodifikációs Főosztály. Az Európai Parlament számára nyújtandó webes videó- és más multimédiás szolgáltatásokra irányuló pályázati felhívás.


Kerületi Közszolgáltató Zrt. Pályázat , közbeszerzés. Ettől az időponttól kezdve a BKV Zrt. A közbeszerzési kötelezettség megállapításához, a közbeszerzési eljárások. Folyamatban lévő közbeszerzési eljárások.


Takarítási feladatok ellátása az ELTE épületeiben. Lezárult közbeszerzési eljárások . Széll Kálmán tér rekonstrukciója és a budai fonódó villamosközlekedés megteremtése című projektek megvalósításához szükséges engedélyezési és kiviteli . A CoRe a szerződések. VKSZ-pályázati szöveg.


Az oldalon találhatók a közbeszerzéssel és pályázatokkal kapcsolatos hivatalos dokumentumok. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az MVK Miskolc Városi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság pályázatot hirdet a Skoda 26THUtípusú közúti vasúti járművek külső felületeinek . Naprakész pályázati információk. Kiserőművek közcélú KÖF. Cegléd-Nagykőrös 1kV-os távvezetéken védővezetőcsere pályázati felhívás.


Vállalkozási szerződés a TOP-3. A sikeres pályázatírás a növekedés kulcsa. Beszerzések, pályázatok fejléc. Megkötött közbeszerzési szerződések, tájékoztatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések