2016. szeptember 22., csütörtök

Samsung galaxy fold teszt

Samsung Galaxy Fold - hajtsatok! Ebből adódóan a készülék . Az biztos, hogy a Galaxy Fold az utcán helyből feltűnést kelt még összecsukva is, hiszen régen láttunk már közel két centi vastag mobilt. Adatlapok, tesztek , hírek, felhasználói tapasztalatok. Végre valami izgalmas! Sok hónapnyi várakozás után kezemben foghattam a Galaxy Fold -ot ().


A javított verzió szeptember 18. A hajtogatható pionír egészen egyedi élményt nyújt, arról azonban korai lenne beszélni, hogy megéri az árát. A készülék az első tesztek során gyorsan csődöt . Szerző: Szakos Péter. Xiaomi Coclean mini porszívó teszt – Autóba és otthonra is ideális! Most már közel egy hete nálunk van a Galaxy Fold , így gondoltuk elmondjuk Nektek pár szóban, hogy milyen is egy ilyen mobilt nap mint nap . Miután a tavasszal kiküldött teszttelefonok sorra kezdték el . Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a. OLED technológia viszont lehetővé tette, hogy a gyártók nyújtózhassanak egy kicsit.


Félsz, hogy a koronavírus megfertőzi a Galaxy Sszállítmányait? A jelek szerint nagy az esély ré, hogy évig bír majd a Galaxy Fold kijelzője! De még ettől is picit talán izgalmasabb készülékkel indították az eseményt, a tavalyi év elképesztő SAMSUNG Galaxy Fold -ja után az új Galaxy . Video Analytics.


Remek teszt és vélemény. Ez a telefon, inkább presztízs mind a gyártónak mind a vásárlónak. Két Galaxy Fold kihajlítva, az egyiket elölről, a másikat hátulról mutatva. Mobiltelefon kereső, cikkek, tesztek , boltok, szervizek és apróhirdetések. Az összes mobiltelefon szolgáltató ajánlata egy helyen!


A nap energiája - Quazar Q-Solar Panel teszt. Mio MiVue 7WiFi teszt : a mindenre emlékező útitárs. Rendeld kedvezményes áron a Telenortól! Ingyenes kiszállítás nap alatt.


A forradalmian új készülék már a Media Markt üzleteiben! A Galaxy Fold kategóriájának éllovasa. Megvan a Galaxy Fold hazai ára és megjelenési dátuma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések