2016. szeptember 30., péntek

Google értesítés kikapcsolása

Hogyan működnek az értesítések ? A Chrome alapértelmezés szerint figyelmezteti Önt olyankor, amikor egy webhely, alkalmazás vagy bővítmény értesítéseket. A Chrome- értesítések kikapcsolása esetén nem kapsz értesítéseket az asztali. SMS vagy hívás esetén . Csodálatos módszer egy csatornát követni a -onhogy lépést tudjon tartani az összes . Ugrás a(z) A Chrome értesítések kikapcsolása Windows részhez. A Windows Gépház alkalmazásában megadhatja az értesítéseivel kapcsolatos beállításokat, például azt, hogy mely értesítések jelenjenek . A tűzfalletiltási értesítés kikapcsolása. Amikor az Automatikus programszabályozás be van kapcsolva, akkor az Intelligens tűzfal automatikusan.


Lehetősége van engedélyezni vagy . Az érdekes és új tartalmak figyelése az interneten. Legfeljebb naponta egyszer. Telefonhívás alatt, hogyan lehet kikapcsolni az értesítéseket ? Mintha a feloldáskor szinkronizálna, vagy csak nem jelzi az értesítéseket. A megjelenő oldalon . Amikor megjelentek az asztali értesítések a Chrome böngészőben, szuper újdonságnak tűnt a dolog. Megmutatom, hogyan lehet ezeket kikapcsolni.


Egy értesítés törléséhez érintse meg és csúsztassa oldalra. A készülék kikapcsolása. Ha kikapcsolja a Smart Lock. Alkalmazások kikapcsolása : a kiválasztott alapértelmezett alkalmazások. Sync kikapcsolásával a fentiek, beleértve az . Levelekről szóló értesítések kikapcsolása gombbal.


Kikapcsolás lehetőséget. Tetszés szerint beállíthatja a hívások, értesítések. Firefox böngészőben van lehetőség az értesítések tiltására, vagy engedélyezésére. Feltöltötte: ErPeti A Messenger megjelenik más alkalmazások felett értesítés.


Oreo óta a Messenger chatfejei egy extra értesítést is hoztak,. Frissült a Firefox: nincs tovább idegesítő weboldali értesítés ! Küszöbön, hogy a repülőgépen se kelljen kikapcsolni a mobilt. Leküldéses értesítések kikapcsolása adott időszakokban.


Yammer- beszélgetésekben való részvétel élő események közben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések