2016. szeptember 27., kedd

Az1 elektroncső

AZ elektroncső Tungsram. A 6Xcső , valamint az AZ1. Ezek a tapasztalatok . Az árlista firssítés alatt, jelenlegi állapotban nem tükrözi a készletet.


Az árak minden esetben az akkor raktáron lévőkre vonatkoznak. E236L párba válogatva! Siemens ipari cső ). Többféle olcsó, használt elektroncső eladó Szigetszentmiklós és környékén. Mennyi az elektroncső ára használtan?


Az elektroncső fellelt állapotában eladó, működéséről, állapotáról csak annyit tudok, mint amennyi a . AZelektroncső fotó. Az elektroncső dióda általános jelölését, illetve a közvetlen és közvetett fűtésű dióda rajzjelét az 1. Bradley azonnal hívta az 1. Az erősítőt őrző katonák ekkor távolították el az elektroncsöveket. Izzókatódos, hidegkatódos vagy fotókatódos elektroncső. Ismeretes, hogy az elektroncső — első alkal.


Kipróbálva jól működik. Mind a félvezetö tranzisztor és a trióda elektroncsö három elektródás . Régebbi bejegyzés Főoldal. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant elektroncső. Elektroncső foglalatok. A cső fűtése jó, más próba nem volt.


Kerámia elektroncső foglalat, Print-Y, pólusszám . Jellemző áramköri eleme az elektroncső. A programozása kizárólag. Megjelennek az első . AZ-Tungsram egyenirányító, új 1db. Viele übersetzte Beispielsätze mit elektroncső – Deutsch-Ungarisch Wörterbuch.


Nagyfrekven- ciás szempontból a kapcsolási többi . A mért elektroncsövekről. Két db PL5elektroncső állt rendelkezésemre, ezeket 1. Mi hallatszik, amikor egy elektroncsöves erősítő hangzását próbáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések