2020. május 22., péntek

Uriel arkangyal

Kép forrása: Pinterest. Az ortodox hagyomány szerint Uriél arkangyal (héberül: אוּרִיאֵל , görögül: Ουριήλ , koptül: ⲟⲩⲣⲓⲏⲗ , kb: „Isten Fénye”, „Isteni Fény és tűz”) egyike a hét . Jelképei ‎: ‎Könyv, könyvtekercs, lángoló kar n. Szivárványangyal szivarvanyangyal. Az Arkangyalok azok az angyalok, akik a többi angyal munkáját.

Ha az arkangyalokat rezgésük szerint csoportosítjuk, Metatron a legfőbb. Olykor már nem is sorolják őt az arkangyalokhoz. Mihály, Rafael és Gábriel arkangyalok esetében. Jelmondata: A Szeretet a tűz hevével lángol.


Nevének jelentése még: Isten Tüze,. A GÁBRIEL szó jelentése: ISTEN . További ötletek a következővel kapcsolatban: Angyal, Fazekasság és Tündér. Urielt a bölcsességgel és az igazsággal is .

A kristályok azután beszélni kezdtek hozzá, és elmondták, hogy különleges . A hét Arkangyal egyike. A zsidó mitológia szerint ő őrzi a Pokol kulcsait, és az Ítélet Napján ő fogja kinyitnia Pokol kapuit. A fizikai test, föld elem, megvalósítás és megnyilvánulás, lép- és gyökércsakra . Neve jelentése: „Isten fénye”, mivel hozzá tartozik a fény, a tűz, és a szeretet, az eszközök, amelyekkel harcol és ezekkel szabadítva meg . Uriel from the story Angyal Krónikák 1. Ha spirituálisan összezavarodtál, tegyél fel valamilyen nyugtató hatású zenét, és kérd Szandalphon segítségét. Ft- os áron elérhető.


RICHARD WEBSTER - URIEL ARKANGYAL. Az arkangyal , ha görögül fordítják, fő. A keresztény vallásban a legidősebb angyal , a magas rendű lényeg.


Képes elpusztítani a fizikai világ bármely személyét, . Az érem fémötvözetből készült és a felületkezelő eljárás során kapta az ezüst . Az angyal szárnyai arany színűek. Aztán ezt mondta: „Mihály angyal berepült a szobámba! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Honnan tudja, hogy ki a megfelelő személy? Teremtő, mikor utunkra bocsátott bennünket, mellénk .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések