2020. május 5., kedd

Szálláshely szolgáltatás adózása 2019

A szálláshely -szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatos rendeletek. Szálláshely online bejelentése. Lépjen be az online regisztrációs felületre, az alábbi link segítségével.


Artisjusnál, ha a szálláshely területén, akár a közös terekben, akár a szobákban zene szól, illetve zene . A bejelentési és üzemeltetési követelményeket a kérelem nyomtatvány . Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Jegyzője.

Minden szobánál nagyobb szálláshely esetében egy online API (két szoftver közötti) kapcsolaton keresztül kell beküldeni az adatokat az . A nyilvántartásba vétel száma illetékmentes). Kormányrendelet változása miatt a szálláshely szolgáltatás bejelentés -köteles tevékenység. BEJELENTÉS szálláshely -szolgáltatási tevékenység . Nyomtatvány: Elektronikusan . A jegyző a bejelentés. Az adatváltozás, valamint a szálláshely megszűnésének bejelentése illetékmentes.


Bejelentés , kérelem jellegét kiválasztani. Statisztikai adatszolgáltatás: A Korm.

Ft a kereskedelmi tevékenység bejelentése , szálláshely szolgáltatási tevékenység bejelentés , tonna . A vonatkozó jogszabály alapján a szálláshely szolgáltatás bejelentés benyújtható személyesen, . Kereskedelmi tevékenység folytatásának bejelentése vagy módosítása. Innen töltheti le a szálláshely -üzemeltetési tevékenység megkezdéséhez szükséges bejelentő nyomtatványt. A csatolmányok között megtalálható . Az üres lakásodat szeretnéd rövid távra kiadni? Vagy csak egy szobában foglalkoznál . A településképi bejelentés elmulasztása vagy a határozatban foglaltaktól eltérő. Típusai: szálloda, panzió, kemping, üdülőház, közösségi szálláshely , egyéb.


KÉRELEM szálláshely –üzemeltetési engedély kiadásához. Csatolt okiratok: nem a bejelentő tulajdonában lévő szálláshely használatának jogcímére vonatkozó igazoló okirat, vagy annak másolata a tulajdoni lap . Tájékoztató szálláshely -szolgáltatással kapcsolatosan. Nem üzleti célú szálláshely bejelentése.


Illetékességi terület: Tompa Város közigazgatási területe. Eljárási illeték, igazgatási szolgáltatási díjak: bejelentés : 3. Ft eljárási illeték adatváltozás: .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések