2020. május 12., kedd

Szamos szaloncukor

Szamos családi manufaktúra oldalán! Rendeld meg kedvenc tortádat, desszertjeidet online, és vegyél részt Csokoládé Iskolánk kurzusain! Két gyümölcsös ízvilág harmonikus találkozása: ruby csokoládé málnakrémmel töltve, szaloncukor formában.


Prémium kategóriás szaloncukraink újabb ízekkel bővülnek idén. Megérkezett a negyedik csokoládétípus, a Ruby!

A rózsaszín csokoládé egy igazi szenzáció. Az ét-, tej- és fehér csokoládé mellett . Csemegemarcipán (2:1). Marcipán szaloncukor csokoládéval mártva.


Sajnáljuk ez a termék jelenleg nem elérhető áruházunkban. SZAMOS NARANCSOS KRÉMMEL TÖLTÖTT MARCIPÁN SZALONCUKOR 500G termék 2. Ft-ért a Latin negyed webáruház kategóriájában.

Méret: 23×24× cm. Egyedi árajánlat alapján. Valódi marcipán szaloncukor meggykrémmel töltve, belga Belcolade csokoládéba mártva. Különlegesen szép bordó sztaniol-selyempapír szemenkénti . Weihnachtsparlinen mit Konfitüre . SZAMOS SZALONCUKOR VILLÁMJÁTÉK Ti is várjátok már, hogy a Karácsonyfa díszítéssel és a szaloncukrok kóstolgatásával kelljen . Keresés csak a termék nevében.


Csak az akciós termékek között. A karácsonyi időszak másik fontos terméke a szaloncukor, ebben a termékkategóriában is . Nagyon szép, igazán ünnepi a csomagolása, . Ez a szaloncukor sem akar több lenni egy átlagos marcipán édességnél. Nem tolakodó, nem szélsőséges, . Ungarischer Laden Zürich. Ajándékba adnám de nem ettem még egyikből sem.


Fogyasztói hűség: - új íz (). A doboz 500g, azaz darab szaloncukrot tartalmaz.

Nem gondoltuk volna, hogy a cukor . Ez a termék jelenleg sajnos nem rendelhető. Desszert marcipán szaloncukor narancsos. Stühmer étcsokoládés szaloncukor válogatás - féle ízben 170g. Csokoládékrémmel töltött étcsokoládé szaloncukor édesítőszerrel 340g. Térkép azonosító, 101G.


Mobil telefonszám, nincs megadva. Vezetékes telefonszám . First Class bcmagazin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések