2020. május 18., hétfő

Telekom percdíjak

Domino feltöltőkártyás díjcsomag. Tovább a díjcsomaghoz . Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik . Ft-os percdíjat aktiválhatsz. Mobil hang díjcsomagjainkból most hónap havidíj-kedvezményt . Trend Plusz mobil díjcsomagok. A csomagban foglalt percek és internet külön díj és aktiválás nélkül az EU-ban is felhasználható.


A számlázás egyperces mérési egységben történik. EU-s perc és SMS díjait csökkentheted. Telefonálj -kal kedvezőbb percdíjjal nemzetközi irányba.


Zemberek fizetnek meg . Percdíj más mobilhálózatba, és vezetékes hálózatba. Olcsó percdíjas csomag másodperc alapon számlázva. A Magyar Telekom hálózatán 4G-s hozzáférés országosan! Akárcsak a MédiaMánia esetében, úgy itt is lebeszélhető a teljes havi díj, a percdíjak azonban kis mértékben drágultak. Göd Város Önkormányzata és a Magyar Telekom Nyrt kötött - december.


Az „A” csomagban a percdíj Ft bármely belföldi mobil és vezetékes irányba, . A Telekom üzleti ügyfelei részére az Üzleti trend plusz XL üzleti . Telekom maradt az egyedüli pályázó, a már említett Mobil. Magyar ( telekom ) 30as telefon hívása németországban. Kérdések hasonló témákban: külföldi, hívás, percdíj. CPS szolgáltatás a telefon költségcsökkentés. Percdíjak Magyar Telekom , Invitel és UPC vezetékes telefonvonalakra.


Belföldi telefon percdíjai. Ft belföldi és MT vezetékes csúcsidő . Telekom AL, szolgáltatás nem elérhető, 1Ft, 1Ft, szolgáltatás nem elérhető, szolgáltatás nem elérhető, Nem elérhető. Vodafone, 3Ft, 1Ft, 1Ft . A PERCDÍJAS csomagok tartalmaznak: 2perc lebeszélhetőséget Magyarországról és. A Telekom Flip nagy előnye, hogy nincs hűségidőhöz kötve, így az ember . Netfone Telekom Távközlési és Szolgáltató Kft. Hasonlítsa össze pár perc alatt a(z) Mobiltelefon csomagok árait és feltételeit, majd adja le megrendelését a Telenet.


Nemzetközi percdíjak. Jersey Telecom , 12Ft, 15Ft. Jordan, 7Ft, 95. Romania-Mobile ( TELEKOM ROMANIA), Ft, Ft. Telekom feltöltő kártyával rendelkező előfizetői forintos percdíjjal.


A nemzetközi hívások percdíjai is nagyon kedvezőek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések