2019. szeptember 16., hétfő

Mkd árfolyam

Pénzintézet, Vételi árfolyam ↓, Eladási árfolyam ↓, Árfolyam utolsó változása. AKCENTA CZ logo, AKCENTA CZ, nf. Budapest Bank logo, Budapest Bank, nf.


MKD - HUF átváltása a TransferWise Valutaátváltóval. A piaci középárfolyam 02:UTC időpontban. Gyengül a macedón dinár a forinttal szemben és így jelenleg 5. Az előző napi záró értékéhez képest, amikor is 5. Erre, Eredmény, Magyarázat. Online számológép pénznemváltásra macedón dinár ( MKD ) váltása magyar forint (HUF) pénznemre naprakész árfolyamok segítségével. Forrás: free currency . Az MNB hivatalos devizalapján nem szereplő, egyéb árfolyamok.


Algériai dinár ( DZD). Nemzeti Bank hivatalos devizaárfolyam-lapján nem szereplő külföldi pénznemek euróban megadott árfolyamát. Aktuális árfolyam , XE Currency Converter.


Az árfolyamok a devizapiac állandó mozgása miatt naponta többször változhatnak illetve üzletenként is. MXN, Mexikói Peso, 13. Az valuta árfolyamok nem fixek, a feltüntetett áraktól eltérhetnek az egyes valuták. Pontos árfolyamot a valutaváltás időpontjában, személyesen a Centrum . Makedón Dénár, MKD , 0. A pénzváltó fenntartja a jogot, hogy a piac hirtelen ingadozása esetén az árfolyamot megváltoztassa. Megtalálja továbbá az összes, vagy önhöz legközelebb eső pénzváltó által forgalmazott valuta pontos árfolyamát.


A hitelek árfolyam - és kamatlábkockázatának kezelése. Maldiv-szigetek rufiyaa. Malaysian RinggitMYR. CIB Bank valuta árfolyamok. Macedonian Denar MKD.


Készpénz készpénzre váltása. A weboldalon megjelenített valuta árfolyamok , valuta árfolyam adatok csak tájékoztató jellegűek, eltérhetnek a valóságban alkalmazottól és a piaci viszonyoktól .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések