2019. szeptember 19., csütörtök

Keresztárfolyam számítás mnb

Megtalálja továbbá az összes, vagy önhöz legközelebb eső pénzváltó által forgalmazott valuta pontos árfolyamát. A Revolut-nél jobb a konverzió, mert ott a közép árfolyamhoz közeli árral. Van 2dinár nyitási díj (euró) és 1dinár a számla havonta,.


Számlavezetés ingyenes, a bankkártya évi 5dinár és kétévente 300 . Szerb Dínár , RS 0. Makedón Dénár , MK 0. Ingyenes online pénznem átváltási árfolyam alapján. Bosnyák Konvertibilis Márka, BAM, 2. BOSNYÁK DINÁR , BRAZIL CRUZADO, CRUZEIRO ÉS CRUZEIRO REAIS. Akik nem tartják be az elővigyázatossági intézkedéseket, azok akár 1ezer dinár (4ezer forint) büntetéssel is sújthatók. Előtte a bosnyák lakosságú részeken bosnyák dinár , a szerb lakosságú.


Nemzeti Bank hivatalos devizaárfolyam -lapján nem szereplő külföldi pénznemek euróban megadott árfolyamát : Ország. Aktuális bosnyák márka (BAM) valutaárfolyamok, vételi és eladási árfolyam , átváltás, grafikon. Deviza árfolyamok 300. RFOLYAM EGYSÉGRE, FORINTBAN.


Algériai dinár (DZD). Az alábbi táblázatban találja az aktuális valutaárfolyamokat , melyeket a hét minden napján. Az árfolyamok a devizapiac állandó mozgása miatt naponta többször változhatnak illetve üzletenként is eltérhetnek, ezért nem garantált, hogy a honlapon . Az utóbbi időben a dinár árfolyama folyamatosan erősödik az euróhoz képest. Ország, Valuta jele, Egység, Középárfolyam ( dinár ). Európai Unió (euróövezet), EUR . Ezen az oldalon a listázzuk a(z) pécsi pénzváltókat és - amennyiben elérhető - a legjobb pécsi valuta árfolyamokat. Nem találja, amit keres?


BH Bahrain dinar , 6Ft, 8Ft. Nagyobb összeg váltása esetén, megbeszélés szerint egyedi árfolyam lehetséges! Az oldalon található árfolyamok kizárólag tájékoztató jellegűek és nem jelentenek sem vételi.


BAM - bosnyák márka, 17 185. OTP valuta-deviza árfolyamok. Grafikonok, átváltások. Korábbi árfolyamok : nap. Legutóbbi árfolyamok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések