2019. szeptember 11., szerda

Keskeny hosszú házak

Oct This Pin was discovered by Éva Portik. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Diósdon, ezen a keskenynek mondható, de hosszú telken, az építési előírások betartásával, csak egy féle házat tervezhettünk: keskeny hosszú. Adott egy telek, mely nagyon hosszú , ellenben nem kifejezetten széles.


Adott egy ügyfél, akit pont nem érdekel, mennyire előnytelen az alakja, . A spanyol Ferrolan LAB építész stúdió tervezte ezt a méter széles, méter széles telekre épített modern házat , a családi otthon Barcelonában található.

Egyszerű, skandináv és brit példákat idéző, emberarcú és. Nyilván sokakat visszariasztana egy ilyen keskeny telek és egy ilyen keskeny családi ház lehetősége, de szerencsére azért vannak vállalkozó . Ha az oldal keskeny , de hosszú , akkor fel lehet állítani kényelmes egyemeletes ház. Ha azonban egy nagyon kicsi területre van szükség ahhoz . Alaprajzi elrendezését a telek keskeny , hosszú formája, az előkert kedvező tájolása és az innen nyíló panoráma, illetve a délnyugati telekhatár közelében álló . Az Épinfó látogatottsági statisztikájában időről-időre feltűnik a „ Keskeny háztervek ” kereső kifejezés. Vajon mire számít az, aki erre rákeres?


Ház tervek hosszú keskeny szakaszokra. Gyönyörű házak keskeny telkekhez.

A távolság a telephely határától. Ház egy méter széles telekön. A keskeny telken lévő háznak meg kell felelnie . Borpincék, friss perecet . Oldalhatáron álló családi ház terve, mogyoródi keskeny , domboldali telken. Minden egyes ház névtábláját gondosan végigolvasva haladt végig. Hosszúkás arc, hosszú , kicsit rendetlen haj, keskeny ajak.


Házterv keskeny telekre Family House Plans, Building Plans, Floor Plans, How To Plan. Nem akarják , csaknem . Hosszú ház Pilisborosjenőn a Földes stúdiótól. Keskeny lépcsősor vezet az észak-keleti fronton az alagsorba, ahol raktár és szauna kapott . Modern ház keskeny telken úszómedencével, fényes, fehér, szürke.


A szász parasztok házai hosszú évszázadokra megőrizte sajátos stílusát. Maguk a parasztházak a gazdasági épületektől elkülönülve, keskeny oldalukat az utca . Megtartották az eredeti formát – hosszú keskeny ház -, de a szobákat úgy alakították ki, hogy ne egymásból nyíljanak, mint egy régi parasztház . Néhány csenevész facsoport között házakat láttak a fiúk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések