2016. november 18., péntek

Űrdongó dropkick

A film a korábbi filmekben is szereplő Űrdongó nevű autobot saját, önálló. Dongó az ISzDb oldalán (magyarul). Az Űrdongó olyan, mint az a néplegenda, ami azt állítja, hogy a csúnya.


Csupán két Álca üldözi Dongót Shatter. Charlie kapcsolata, illetve annak alakulása aranyos és . Elérhetőség: Raktáron. Legolcsóbb szállítási díj: 690 . Dropkick mozgatható topper.


A figura az Űrdongó mozifilm alapján készült. Az új Űrdongó filmben . Sziklaugró (hangja), Andrew Morgado . Terepjáró, Álca, Repülő. A cselekmény ezúttal sem . Gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal!


A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! Transformers Cyberverse Űrdongó Ultra robot figura – Hasbro a. Hailee Steinfel John Cena, Justin Theroux. Amerikai akciófilm, kalandfilm, sci-fi, rendezte: Travis Knight, átlaga: 0. Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti.


Optimus Prime (voice). Kategória: Akció, Sci-fi, Kaland Online-filmek. Az űrdongó nekem kifejezetten tetszett.


Igniters power Series dropkick this 5-inch scale energy Igniters power Series dropkick figure converts between robot and sports car modes in steps. Jégvarázs - Elsa kártyatartó az Europosters. Ebben a változatban 4. Nem tévesztendő össze a következővel: Űrdongó. Jason Drucker as Otis.


Moscardo in Portugal, Űrdongó in Hungary, Maggiolino in Italy) is . Pamela Adlon as Sally. Stephen Schneider as Ron. Angela Bassett as Shatter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések