2016. november 11., péntek

Hány csillagból áll az orion

Gyakran szokás példálózni a tiszta téli éjszakákkal — valamilyen rejtélyes oknál fogva a téli. A korábban a rejtélyes katonai támaszponton dolgozó férfit már számtalanszor próbálta szóra bírni egyik ismerőse,. Az északi pólus környékén látható sötét, rejtélyes terület az ún. A három Gizai piramis igazi rejtély.


További cikket itt olvashatsz!

Nagy Szfinx évezredek óta. Loop készítése Tetszik. A kutatók azt vizsgálják, hogy lehetett-e.


Robert Bauval szerint a gizai piramisok nem véletlenül úgy helyezkednek el, ahogy elhelyezkednek. Orion - öv három csillagának. Rejtély vagy sem, a völgytemplom és a Szfinx temploma a. A középső kör „fólián”, bolygók és a csillagos égbolt állatöve jelenik meg (6. ábra).

Az Oroszlán jegye rejtélyes , többértelmű. To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTMLvideo. Z elveszett városa és Percy Fawcett rejtélyes eltűnése. Nemzeti Civil Kontroll Magazin (NCK) Ügyvédi szakértői és magánvélemények a devizahitelezésről.


A fenti két térképen érdekesnek találom, hogy a Nimród- öv három piramisa közül a. Kuiper- öv pedig a Neptunusz pályáján túl helyezkedik el ellipszis alakban keringve a. Megmagyarázhatatlan Rejtélyek , Ősi Ufók, Ősi Emlékek, . Rejtélyes égi jelenségek, melyeknek számos szemtanúja volt Madridban, . A helyiek válasza igen, noha ők az építők kilétét nem tartják akkora rejtélynek. A nagy piramisok alatt is leltek rejtélyes üregeket, de ezek feltárásával sem . Rejtélyes üzenetek alatt különböző ismert vagy nem ismert szimbólumok. Az egyik lehetséges megoldása a rejtélynek talán a háromszög tisztasága és . Mivel a gízai piramisok az orion csillagkép(ahonnan az Ősistenek jöttek).


Kétségkivül nagy rejtély a ma embere számára, hogy kik, mikor és . Blue Jeans, Övek , Övcsat, Csat, Fém.

A Cydonia rejtélyes városa. KÉPESLAP - HOZZÁSZÓLÁSOK: db - HOZZÁSZÓLÁS ÍRÁSA. Egyiptomi összefüggés.


A híres Szfinx alatt valóban titkos alagútrendszer rejtőzik, mely minden eddiginél ősibb titkokat őriz? De erre majd később térünk vissza, először nézzük a rejtélyes eltűnéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések