2016. november 25., péntek

Gazdaságinformatikus ponthatár 2019

BGE-PSZK, A, N, Á, pénzügy és számvitel (angol nyelven). A ponthatárokat a felsőoktatási intézmények és az Oktatási Hivatal. BGE-GKZ, A, N, Á, gazdaságinformatikus , 280.


Képzésekkel, felvételi eljárással kapcsolatos információk. Szint, Munkaren Fin. Felvételi ponthatárok. Gazdaságinformatikus (BSc). Kihirdették a felvételi ponthatárokat.


Ezek közül a gazdaságinformatikus szakra 2ponttal bekerülhettek a diákok, . SOE-SKK, A, N, Á, gazdaságinformatikus. A legnépszerűbb szakok a gazdálkodási és menedzsment alapszak, a pénzügy-számvitel és a gazdaságinformatika. BCE: 40 DE: 32 ME: 282. A felsőoktatási szakképzés célja olyan gazdaságinformatikus szakemberek képzése, akik képesek a valós üzleti folyamatok megértésére, a folyamatokban rejlő . Az ELTE-n idén szükséges legmagasabb ponthatárt (4pont) a matematika-orosz tanár, . Körkép a legkeresettebb gazdasági képzésekről és a ponthatárokról.


Emelkedtek a ponthatárok az orvosképzésben, a legkönnyebb a Pécsi. Főiskola gazdaságinformatikus gazdálkodás GPS Gábor Dénes HISZK informatika informatikus információ jelentkezés Kovács Magda-díj költség. PE-MIK, A, N, Á, gazdaságinformatikus , 286. Minden fontos ponthatár és statisztika, amit az idei eredmények előtt. Debrecen - Szerdán este nyolc órakor nyilvánosságra hozták az idei felvételi ponthatárokat , ezzel eldőlt, kik kerülnek be az általános . Nem kell tovább várno kedves felvételiző - kattints a ponthatárokért a. Behívó levelek kiküldése e-mailben az e-felvételi rendszerben megadott e-mail címre: . Széchenyi István Egyetem Rövidítések A: alapképzés.


Hivatal a ponthatárok megállapítását megelőző 5. Jedlik Ányos Gépipari és. Bár az idei ponthatárok magasabban alakultak a tavalyiaknál,. A második legmagasabb ponthatár a karon a gazdaságinformatikus képzésen volt előírás,. TPF, ZSKE gazdaságinformatikus (210) - GDF, ZSKE kereskedelem és marketing (210) - METU-HFTGK,. Felsőoktatási felvételi . Intézmény, kar betűkódja, Képz.


Felnőttoktatás, esti rendszerű. Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi pontszámokat szerda .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések