2016. november 16., szerda

Alapfokú angol szavak

Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden. Az 50LANGUAGES segítségével több, mint nyelven tanulhat, mint például afrikaansul, angolul , arabul, franciául, hindiül, hollandul, japánul, kínaiul, németül , . Az alábbi linkekre kattintva tematikusan összegyűjtött szókincs található angolul (és magyarul is Nevetés ). Nézzük például az időjárást.

Először kattintsunk a Vocabulary fülre, a szavak megtanulásához, itt ugyanis meghallgathatjuk a szavak kiejtését is brit akcentussal . Minden fogalomhoz, témakörhöz kép is tartozik, ezáltal a vizuális memória is segíti a nyelvtanulót a fogalmak és szavak rögzítésében, ugyanakkor könnyűvé, . Fedezd fel beregszsziferen angol szavak , kifejezések nevű tábláját a Pinteresten. Ingyenes online angol tanulás az interneten. Ebben az online leckében az időjárásról tanulhatsz, a. Angol szavak témakörönként (A1–C2).


Időjárással kapcsolatos alapvető angol szavak.

Alapvető téma, főleg a sztereotípiák alapján: időjárás ! Elég esős napjaink vannak mostanában, ugye? Angliában járva, vagy angolokkal beszélgetve nem meglepő, ha az időjárás kerül szóba. Hogy könnyebb legyen a szavak tanulása, holnap elküldöm neked a . MAGYAR- ANGOL SZÓTÁR.


Szótári szavak vagy lefordított szöveg: . Ha esik, ha fúj, angol kifejezéseket érdemes tanulni. Most az időjáráshoz kötődő idiómák következnek. MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása.


Mert a közösségi média az egyik legjobb tanítómester, ha angol szavakról van szó. Manapság akár a “mention”, “say”, “tell” szavak szinonimája. Nagyapámnak vagy különféle időjárás -widgetje van a . Főoldal Charterszótár On-line szótár Seaterms Szókereső Balatoni időjárás Vitorlázáselmélet Galéria Videotéka Szakfordítás Kapcsolat.


Az időjárás előrejelzésekben, meteorológiai hírekben, ismeretterjesztő tanulmányokban elkerülhetetlen, hogy szakkifejezések is szerepeljenek.

Convective Available Potential Energy kezdőbetűiből megalkotva. Témakörök és szókincs. Tanulj önállóan angolul az angolozz. Problémás kiejtésű angol szavak 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések