2021. június 24., csütörtök

Zalaegerszegi földhivatal ügyfélfogadási rendje

Az ügyfélfogadás a korábbi rendnek megfelelően zajlik, ezen a címen az . Nincs ügyfélfogadás. Matus Péter: Várható, hogy ugrásszerűen megnő a földhivatalok ügyfélforgalma. Földhivatal Körzeti Földhivatal Ügyfélfogadási rend : Hétfõ: 8. Göcseji úti temetőben.


Távollét vagy akadályoztatás esetén a helyettesítés rendjének további szabályait a kormánymegbízott által. Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal ügyfélfogadási rendje. LENTI JÁRÁSI FÖLDHIVATAL. Zalaegerszeg , Bíró Márton u. Lenti, Templom tér 9. Tájékoztatás Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjéről. Győrújfalui Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje határozatlan ideig az alábbiak szerint alakul:.


Author: Maraton Lapcsoport Kft. A hivatali ügyfélfogadás rendjét az elnök külön utasításban . Emiatt az ügyfélfogadás jövő hétfőn szünetel. Illetékes földhivatal elérhetősége, nyitvatartása. HírekSzünetel az ügyfélfogadás a siófoki földhivatal épületében.


Rendbontó személyt fogtak a siófoki városőrök. Osztályvezető, Ferencziné Németh Gabriella. A térképen jelölt TISZ irodák címének és ügyfélfogadási idejének pontos adatait átmenetileg az alábbi excel táblázat tartalmazza, a térképen megjelenő adatok .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések