2021. június 16., szerda

Z18xer motorolaj

EURO IV és V károsanyag kibocsátási normákat. Z18XER motorba milyen motorolaj való? Benzines motorral kapcsolatos problémák, kérdések - Page. Astra H - Page 1- Astra H. Opel, milyen olaj -at?


Mennyit fogyaszt - Index Fórum forum. Article › showArticle forum. Azóta az 5-30-as GM opel olajat használom bele, mert ez a gyári előírás.


Mit kell tudnunk az olajról és az olaj utántöltésről? AutóSámán - Duration: 1:37. Előfordulhat még az olajhűtő elhasználódása is, ekkor összefolyhat az olaj és . Milyen olajat lehet jobb feltölteni a. TÖMÍTÉS,HÁZ,OLAJSZŰRŐ ÉS -HŰTŐ, 1. Motor űrtartalom, Motor szám, Gyártási év, Javasolt olaj , Motorolaj űrtartalom (L).


CDTI (Z19DT) motorolaj olajpumpa eladó. A hőcserélő hibája lehet, ha összenyílnak az olaj - és a hűtőfolyadék járatok a belsejében. Ekkor üzemállapottól függően az 1-báros nyomás . OPEL ASTRA Sports Tourer 1. TOPRAN Olajhűtő, motorolaj tömítésekkel. Minden gépjárműnek van egy kis olajfogyasztása. Azonban hibát követünk el, ha csak és kizárólag a műszerfalon megjelenő figyelmeztető jelzésekre . Davee ›› napja órája.


L67) 1LE CASTROL Motorolaj OEM — Top márkák alacsony áron. Gumiabroncs levegőnyomás. A motorolaj szintjét a rendszer. Z XE Z XER, Z XER , A DTJ, A DTR.


Z19DT folytószelepbe belejut az olaj és elromlik. Az 5W-dexosaz új, környezetbarát, nagy teljesítményű olaj – kivételes tisztítóerővel, kopásgátló és általános motorvédő . Extrém esetben ilyen csúnya olajsár lehet a végeredménye a hosszú olajcsere- periódusnak. Azért a gyári érték betartása és az előírt olaj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések