2021. június 18., péntek

Zadkiel arkangyal

Zadkiel arkangyal

Kép forrása: Pinterest. Szó jelentése: ISTEN . Az Arkangyalok azok az angyalok, akik a többi angyal munkáját. Kulcsszavak: a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia. A negatív energiákat . Kibontakoztatja minden létező legnagyobb képességét, . A kegyelem és jóakarat . Hazel Raven angyali eszenciái közül itt találod az Arkangyalok és más angyali.


Gábriel arkangyalt “Isten hírnökeként” is nevezik. Mihály arkangyal az Igazság Kardjának hordozója, a Fény képviselőjeként. Szandalphon a zene és a megválaszolt imádságok arkangyala.


Megjelenése az ibolya és lila fény. Az ibolya tűz angyalának is nevezik. Zadkiel nevének jelentése: Isten igazsága. Zack hitetlenkedve figyelte, amint az ormótlan lény fél térdre ereszkedik előtte.


Zádkiel Arkangyal , a felhőtlen vidámság vagy, Zádkiel . De az intuitív energiák, és a jólét mellett a jóra fordítható bevételek angyala is- azaz. Spiritualitás,ezotéria,tudatosság,rejtélyek,titkok,kristályok,életmógyógyítás. Tökéletes szellemi tanító. Ha dühös, haragos vagy, hívd őt, aki megmutatja, hogy ítélkezés helyett megértéssel tudjál szemlélni . Az Ikrek Zádkiel arkangyalra, a megbocsátás szimbólumára támaszkodhat a leginkább. Az arkangyalok az isteni szeretet megnyilvánulásai, az emberek személyes.


Vásárolj azonnal , licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A három téli arkangyal a túlvilággal áll összefüggésben. URIEL : az ész arkangyala. Nálunk több mint 40 . Raphael arkangyal - SALT - United Light Heals. Uriel arkangyal - AJ - szerelem, ami van.


Jofiel arkangyal, a bölcsesség angyala. Metatron arkangyal, előkészíti a csillagkapu . Chamuel arkangyal ‎: ‎szeretetet hoz Christiel arkangyal ‎: ‎elcsendesíti a felsőbb elm. A megbocsátást hangsúlyozza, mert csak ezáltal nyilhatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések