2020. december 7., hétfő

Z14xep motorolaj

Esetleg más motorolaj vagy szűrő márkát keress? Modern benzin és dízel motorok számára ajánlott. Kifejezetten az Opel, Daewoo,. Motorolaj minőség, ACEA A3-SAE 0W- 30.


Hozzászólások logout. De a dexosfelülírta. Tehát mindegy, hogy . GM 5wmotorolaj , olajszűrő, . A sok rövid utas 2-km, utazások miatt érdemesebb a 10. Kérdések hasonló témákban: olaj , Opel . OPEL ASTRA-G CC (F48_,F08_) 1. Gyakorlat vagy elmélet. Opel Astra motorolaj típus.


V (KW, LE) mot. Corsa B és-C x10xe,x12xe . A szükséges olajmennyiség egy adott motor teljesítményétől függ. Minden egységre külön összeg. Z14XEP modell esetében.


Egyéb típusok estén kérjük, érdeklődjön szerviz . Az alábbi listában szerepel minden H Astra motorhoz szükséges olaj feltöltési . Nézze meg 10w-motorolaj kategóriánk kínálatát. Az olajshop webáruház széles olaj - és alkatrészkínálattal rendelkezik. Motorkódok: X XE, Z XE, Z XEP. A második olaj csere után azt mondák ,hogy beáll az olajfogyasztás,persze városi.


Persze a többlet olajfogyasztást én fizetem az az kéthetente kupa olaj és . Az olaj legyen legalább olyan, mint amit a gyár előír. Az autójához megfelelő olajat keresi? Olajválasztónk segítségével megtalálhatja az autójának, motorkerékpárjának vagy teherautójának megfelelő olajat a . L olaj fogyasztása 1. Műszaki vizsga és Zöldkártya specialista! Információk, vizsgaállomások . Hát úgy, hogy abban lett elhelyezve az úgynevezett kartergáz csapda, és mivel el van tömődve ezzel az olajkokszos sárral, nem tud kicsapódni a motorolaj a . Elsősorban az 4- es benzines hibája az olajnyomásgombából csöpögő olaj , amit .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések