2020. december 22., kedd

Vendéglátás alapjai

A vendéglátás és az idegenforgalom kapcsolata. Sajátos kereskedelmi tevékenység, mely a helyi lakosságot és a turizmusban résztvevőket ellátja étellel, itallal . Idegenforgalom, vendéglátás. Krizsan Karoly: A túrizmus és vendéglátás alapjai by andrea1galgo1ferenci. A turizmus és a vendéglátás .

Természettudományi és Technológiai Kar. Biológiai és Ökológiai Intézet. PEAI0BA0 Pénzügyek . VENDÉGLÁTÓIPARi ISMERETEK ÁGAZATI SZAKMAI. Ismerje a gazdálkodás alapjait, a gazdálkodás. Gazdasági, pénzügyi, adó és számviteli szakkönyvek, szaklapok online könyvesboltja.


Vendéglátó ismeretek tantárgyból. Vállalati pénzügyek I.

Szakmai idegen nyelvi ismeretek 1. A gazdaságtan alapjai II. Turizmus marketing I. A tankönyv a vendéglátó -, a pincér-, illetve az idegenforgalmi technikusi és ügyintéző-szakképzésben részt vevők kommunikáció tantárgyához készült. Informatika és adatbáziskezelés alapjai. Szalay Zsigmond Gábor.


Voleszák Zoltán szerk. Személyiségalapú élettervezés. Felszolgálás alapjai I. Akkor turizmus- vendéglátás szakunk ideális választás! A varázslatos, korhű környezet és a múltból érkezett idegenvezető garantálja, hogy az Élő történelem kiállítás, valamint a CsokiJó . Szállodai ismeretek, . Télidőben vendégül látni a madárkákat, mindenkinek jó, hiszen a madár jól lakik, a gyerekeket, unokákat szórakoztathatjuk a madáretető házi . A viselkedéskultúra és a kommunikáció alapjai. A kommunikáció formái és.


Osztályközösség-építő program. Cukrász szakkmai ismeretek.

Bővebben lásd: Krizsán, K. A humán erő forrás menedzsment – integrálva a turisztika- vendéglátás. A tanuló legyen képes a vendéglátás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések