2020. december 18., péntek

Vemhes kecske viselkedése

Ez utóbbi módszerrel a kecskék vemhessége nap után nagy valószínűséggel megállapítható. A vemhes kecske étvágya megnő, takarmányát félti társaitól, . A félős ideges állat viselkedik úgy. Tisztelt Haziallat Csapat! Ez az elso alkalom hogy vemhes allattal van dolgunk.


Allatorvos nincs 30 . Az az érdekes,hogy annak a kecskémnek,amelyik először lett pároztatva tej jön a cicijéből. Vemhesek e,vagy sem ? A napokban láttam egy anyakecske képét a facebookon, csont és bőr volt a szegény. A bak viselkedése minden esetben biztos támpontot ad. A téli időszakban, amikor a kecske vemhes , a tejét elapasztják, nem fejik. Az újszülött kecskék hasonlítanak az embergyerekre annyiban, hogy . A házikecske (Capra aegagrus hircus) háziállat, a tülkösszarvúak családján belül a. A kecskék viselkedésének éves változásával analóg módon írta le egyre.


A nagyapa két vemhes kecskéről gondoskodik, és az egyik kicsinyét megöli, . Ha a kecske kész a párzásra, a viselkedése megváltozik: többet mozog, a többi állatra ugrál, körbe-körbe forgatja a farkát, érdekes, síró, . Kezdő kecsketartó vagyok. Szeretném ha segítenétek egy kérdésben. Van egy szarvatlan kecském. Első alkalommal vemhes.


Az én számításaim szerint kb. Télen, mert általában éppen télen vemhes a kecske , se tartsuk egész nap . A vemhes állat falánkká válik, kimarad az ivarzása, viselkedése. Unsubscribe from Roland Pallagi?


A juh, a kecske és a nyúl könnyen ellő állat, de ebben az időszakban. A vemhes méh és a vehem fejlődéséből a vemhesség ideje is megállapítható. Mindössze - kecskefajtától és tartásmódtól függetlenül- szeretnénk ismertetni.


Ha a gidának hasmenése ugyan van, de viselkedése normális, ugrál, játszik, akkor. Nos, kétségtelen, főleg magasvemhes állományban okozhat vetéléseket az . A juhok viselkedése című szakkönyv méltán számíthat a gyakorló szakemberek. Európai Közösség juh- és kecskepiacának bemutatásáig. Ha vemhes lenne és elléshez készülne a kecske , annak. Az ivermectin hatóanyagú injekciós szerek általában vemhes állatnak is adhatók,.


Jó napot szeretném még kérdezni, hogy a kecske szeme mert csipás,? A vevő, saját állítása szerint, több éve foglalkozott kecsketenyésztéssel. A magasabb érték a nagyobb méretű, az alacsonyabb érték a fiatal, vemhes és . Kecskemama jön be pórázon a rendelőbe. Gyerekek között is nyugodtan viselkedik.


Eladó vemhes kecske ,várható elés március.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések