2020. február 25., kedd

Trixie csomagtér védőhuzat

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. TRIXIE VÉDŐHUZAT CSOMAGTARTÓBA Márka: TRIXIE leírás: TRIXIE MINŐSÉGI. Trixie védőhuzat csomagtartóba.


A csomagtartó oldal falait is. Megóvja az autó csomagterét a kutya által okozott szennyeződésektől (sár, szőr, nyál stb.) További.

Terítse szét a védőhuzatot a csomagtérben - úgy, hogy a tépőzáras csíkok lefelé. A védőhuzat egy olyan kihúzható takaró, melyet az ülésekre kell helyezni, és a fejtámlákhoz rögzíteni. Fekete színű védőhuzat a csomagtér tisztántartásához. Csomagtartóba való takaró levehető lökhárító védővel és speciális csúszásgátló bevonattal kedvence biztonsága érdekében. Ez a csomagtér védőhuzat extra . PETS Állatijó Áruház.


Szállítási idő: munkanap. Véd a piszoktól és a kutyaszőrtől.

A tépzős megakadályozza, hogy a huzat . Mucky Pup csomagtér védőhuzat. Csomagtér Védőhuzat - Biztonságtechnika biztonsagtechnika. Olcsó eladó új és használt csomagtér védőhuzat. Akciós védőhuzatok, huzat akár . Vízlepergető gyöngyvászon anyagú, megóvja az autó csomagterét a kutya által . Hasonló termékek kedvező áron.


Kívánságlistához adom. Autós csomagtartóba való védőhuzat , vízhatlan, csúszásgátló anyagból. Magas oldalfala megvédi a teljes csomagteret. A lökhárítóra külön lehajtható rész . Poliészter védőhuzat autó csomagtartóba.


Autós ülésvédő védőborítás védőtakaró védőhuzat háziállatoknak 1. A Dexter védőhuzat tökéletesen védi a csomagtartó felületét a kutyaszőrtől, kosztól vagy az. Kutya takaró autó üléshuzat védő takaró kocsi huzat Ülésvédő csomagtartó védő 1x 1cm. Tépőzáras és nylon szalagok a csúszásveszély megelőzésére.

A Coverall Deluxe védőhuzat nemcsak a csomagtér alját védi a különféle szennyeződésektől, hanem a csomagtartó belső oldalai is tiszták maradnak - még . Dogtech SC06HEM Védőhuzat állítható feszességgel, fogásjavító bőrrel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések