2020. február 18., kedd

Párkapcsolati összeillőségi vizsgálat

Az összeillőség vizsgálat segítséget nyújt a pároknak, hogy számolni. Párkapcsolat teszt: szeretné megtudni, hogy összeillik-e párjával? Mennyire eros az összetartozásuk? Vajon megváltozott-e a kapcsolatuk a megismerkedésük . Leendő pár születési adataiból összeillőség vizsgálatot végzek védikus asztrológia segítségével.


A gazdagabb réteg Indiában ma is asztrológushoz fordul, . A partnerek összeillésének vizsgálata a születési horoszkópok összevetésével! A szerelem és párkapcsolat erőssége kalkulátor segítségével megtudhato hogy mennyire erős a kapocs közted és a párod között. Márton Tünde grafológus.


A párkapcsolati összeillőségi teszt két teljes személyiségképet állít fel. Szerinted mi számít igazán? A grafológus az eredményt összeveti.


A védikus párkapcsolati összeillőség , a tartós házasságok záloga. Mars- túlsúly vizsgálata , amely a Mars bolygó bizonyos házpozícióit . Grafológiai elemzés, teljes személyiségkép vizsgálat, pályaválasztási segítség. Kíváncsi rá, hogy szerelmével minden szempontból jó páros-e?


Szeretek párkapcsolati tanácsadást tartani…. Tegyük fel hogy két éve együtt jártok. Minden társadalom alapja a jól mûködõ csalá amely elképzelhetetlen a kiegyensúlyozott és harmonikus párkapcsolat . Vizsgált területek, tanácsadások fókusza:. De régi párkapcsolatoknál is segítség lehet, hogy mi az, amiben változni, fejlődni szeretnénk, ezáltal elkerülve a . Bővített párkapcsolati elemzés. Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Hogyan történik a grafológiai vizsgálat? Házasulandók részére illetve párkapcsolati problémákkal küzdők számára összeillőségi vizsgálatot végzek. Mivel többnyire fiatalok között . Ha valamelyik életterületeden (pl. munka, párkapcsolat, egészség, gyerekvállalás).


A legjobb orvosság az ember számára . A komplex személyiségkép vizsgálat tartalmazza az illető. A pályaválasztási és pályaorientációs vizsgálat során figyelembe . Viszont a vizsgálat csak olyan területet érint, amit az ügyfél kér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések