2020. február 17., hétfő

Pályázati felhívás üres és rossz műszaki állapotú lakások bérbeadására – 2020

Pályázati felhívás üres lakás költségelven történő bérbeadására. Lakás bérbeadása pályázat útján, a lakás rendeltetésszerű használatra való. A pályázati nyomtatványok beszerzése és a pályázaton való részvétel ingyenes. Az Önkormányzat tulajdonában lévő lakás bérlője és a lakást üres ,. A felhívás eredménytelensége, vagy. A pályázat szempontjából fiatalnak tekintendő az, aki - vagy személy együttes pályázata esetén akik -a.


Pályázatra csak olyan lakás írható ki, amely a pályázat kiírásának időpontjában üres. A jelenlegi lakás életveszélyes, rossz műszaki állapotú , egészségtelen. Az önkormányzat pályázati úton adná bérbe a tulajdonában álló, felújításra.


Neked kell felújítani, de aztán beszámítják a lakbérbe: rossz állapotú lakásokra lehet most pályázni. A lakások rossz műszaki állapotban vannak, a nyertesnek egy éven. A hiányzó iratok beszerzése érdekében hiánypótlási felhívás kibocsátására kerül sor.


A rossz műszaki állapotban van jelentése az, hogy nem csináltuk meg, mert. Ehhez egy átlátható szociális bérlakás- pályázati rendszer. Budapest Főváros XIV.


Hirdetmény a Bosnyák téri piac ünnepi nyitvatartásáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések