2021. április 12., hétfő

Virágkötő tanfolyam somogy megye

Virágkötő tanfolyam somogy megye

Ennek a szakmának alegfontosabb követelménye a fantázia és az optimizmus, . Kaposvári térítésmenetes OKJ-s képzések, tanfolyamok. Aranykalászos gazda, Méhész, Borász tanfolyamok. Alapfokú, gyakorlati, szakmai alapozó tanfolyam. A tananyag tartalmazza mindazon témákat, amire egy virágboltban szükség van. Somogy megyében villanyszerelőkből és szintén ácsokból van a. A tanfolyam jellege: Szakképesítő A képzés célja: Olyan szakemberek képzése, akik alkalmasak a virágkötészeti alaptevékenység elvégzésére . Felnőttképzési tanfolyamok.


Virágkötő tanfolyam somogy megye

Siófoki Szakképzési Centrum Székhely:. Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. Elnézést, de a keresés az archívumban nem vezetett eredményre! Lehetséges, hogy törölték, átnevezték vagy . SOMOGY MEGYEI INGYENES KÉPZÉSEK! Gyümölcspálinka gyártó tanfolyam.


Veszprémben található Megyeház Büfébe eladó kerestetik. Ingyenes képzések Fejér megyében. Virágkötő OKJ Tanfolyam indul Fejér megyében! Nem csak fa darabolására, hanem fa.


Virágkötő tanfolyam somogy megye

Regisztrált álláskeresőknek és. A megyében induló INGYENES képzések:. Keresés a következő tevékenységre: virágkötő tanfolyam. MS virágkötő tanfolyam - Kínál - Budapest, Bp. Somogy Megyei Múzeum, Somogy Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.


Most kedvezménnyel! Fekete Szabolcs Jelenleg is gyakorló virágkötő , OKJ-s tanfolyamon kisegítő oktató. Képesítést adó kreatív virágkötő tanfolyamok indulnak budapesti és vidéki helyszíneken, részletfizetési lehetőséggel, hétvégéi és délutáni időpontokkal!


Egy szépen megkötött virágcsokor, egy ízlésesen megkomponált asztali dísz megmutatja kreativitásunkat, kézügyességünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések