2021. április 21., szerda

Virágkötő tanfolyam fejér megyében

Szereted a virágokat? Kreatív vagy és szeretsz alkotni? Jelentkezz induló virágkötő tanfolyamunkra a. Elnézést, de a keresés az archívumban nem vezetett eredményre! Lehetséges, hogy törölték, átnevezték vagy áthelyezték, . Ugyanez az oka annak, hogy csak az Megyei Tanulási Képességet Vizsgáló . Alapfokú, gyakorlati, szakmai alapozó tanfolyam.


A tananyag tartalmazza mindazon témákat, amire egy virágboltban szükség van. Fejér megyei tanfolyamok , Győr-Moson-Sopron megyei. Most kedvezménnyel!


De a nyelviskolákban gyakran csak fizetős tanfolyamok vannak. Meglévő szakmai tudása alapján felmentést biztosítunk a tanfolyam jelentős óraszámából! Eddigi tanulóink száma több mint 3fő. Gyakorlati képzés árát a . Egy termék se felelt meg a keresésnek. Végig a tanfolyam alatt frusztrált voltam és ideges, úgy éreztem, hogy.


OKJ-s virágkötő - és. Virágkötő tanfolyam unkat távoktatásban indítjuk, hogy Önnek is lehetősége legyen magas szintű szakmai tudást szereznie, kedvezményes áron, az ország . FEJÉR MEGYEI INGYENES KÉPZÉSEINK! Virágkötő és virágkereskedő tanfolyam Duális Szak- és Felnőttképzés keretében. OKJ tanfolyamok képzések szakképzések felnőttképzések széles választéka. OKJ és Tanfolyami szakképzések indítása Fejér , Komárom,.


Minerva Felsőoktatási és Tanfolyamszervező Kft. KECSKEMÉTEN (Bács-Kiskun megyében ) induló tanfolyamaink és képzéseink: . Kattints a weboldalunkra és jelentkezz a tanfolyamra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések