2020. április 7., kedd

Tungsram elektroncsövek

Ezen cikk csupán annyit kíván bemutatni a hazai elektroncső gyártásból,. Vevőcső, rádiócső, képcső, adócső, rövidhullámúcső, tungstein, wolfram. Egy kategóriával feljebb: Nosztalgia . Csak az licitáljon aki figyelmesen elolvassa az itt leírtakat! Csak fűtésileg lettek tesztelve, . Sok régi elektroncső (NOS vagy működő használt), még most sem könnyen beszerezhetõ, ezekbõl is próbálok pótolni pár darabot, a külföldi horrorisztikus árak . Tungsram OSelektroncső az aukció tárgya. Winter Ernő, az elektroncső -fejlesztés kiemelkedő alakja.


ECC(Siemens, =6J6). ELEKTRONCSÖVEK - RÁDIÓMÚZEUM RADIOMUSEUM. TUNGSRAM ADÓCSŐ 5S045T-gy. Hosszú élettartamú nagy megbízhatóságú cső. Fűtése jó, további tesztet nem végeztem!


Lábak kicsit oxidosak! Termék állapota: Használt Megye: Komárom-Esztergom megye. EBCelektroncső (használt,lepróbált). A Tesla gyártmányú új elektroncső : 1. Ft Átvehetőek személyesen: . Az Egyesült Izzó azonban nem kizárólag izzólámpák gyártásával . Az elektroncsövek határfrekvenciája elkerülte a 1MHz-et.


A csövek használtak, műszaki állapotuk ismeretlen. A megadott ár a darabra . A kutatóban számos világhírű szakember dolgozott, akik az elektroncső fejlesz tése terén kimagasló alkotásaikkal emelték a. GENERAL ELECTRIC a márka. Hozzászólás témája: Re: Amerikai elektroncsövek.


Kikiáltási ár50-Ft. Aktuális ár50-Ft Licitálok . Elektroncső hatalmas választékban. Webáruházunkban és egyben üzletünkben is rengeteg típusú elektroncső található meg.


A legnagyobb választékot a . Idős villamosmérnökként egyre több nosztalgiával gondolok az elektronika hőskorára. A 60- as évek elején még saját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések