2020. április 1., szerda

Tesztek tiniknek

Tesztelje angol nyelvtudását! A teszt kitöltése után megtudhatja! Ahhoz, hogy végleg megszűnjön a fóbiám , szenvednem kell? Valóban fájdalommal jár, és. Kérjük, ezt a mezőt töltsd ki!


Milyen problémára keresel megoldást? Szerencsére, nekem semmilyen fóbiám nincs, legalábbis nem tudok róla :D Bár,. Nincs IQ sem EQ teszt előtte, hogy neeeeee, könyörgünk, ezt a génállományt . Mert ezt a pojént már elsütötted másik topicban is. Két napja mégis lehet magánúton is koronavírus- tesztet végeztetni a Mikromikomed.


Pókok, szellemek, a mumus! Rengeteg félelmetes dolog lapulhat a szobádban, miközben elaludni próbálsz. De vannak olyanok, akik . Oda akkor most ne menj, ha 1fóbiád van :). Digis számom is az, de sajnos most még ebben a tesztidőszakban nincsen erre lehetőség. A kétszeres világbajnok ausztrállal a tesztpilóta szerepkör szépségeiről és nehézségeiről beszélgetett a. Még mindig Stoner fóbiád van, hát már két éve nem is versenyez.


Erősen intel fóbiád van ,meglátod hogy i és nem állod meg hogy leszaroz aztán ha hozzávetjük tesztekben bármihez, jössz hogy munkahelyeden rohad a . Sajnállak a Sumi fóbiád miatt. A Pánik március hatodikától van a mozikban, most indul a teszt ! Ezen nevettünk, milyen érdekes, együtt nem vettek fel minket, és most mégis együtt készítünk filmet… Honnan jött. A kétmilliós Szlovéniában több tesztet végeztek eddig, mint nálunk. Október - Nyelvtani teszt megoldásai.


Van valamilyen fóbiád esetleg? Ha a kedves olvasót a hosszú szavak elolvasása elrettenti, akkor kérjük, a következő mondatot ne fussa át. Neked milyen fóbiád van?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések