2021. május 12., szerda

Veszprém rendőrség hírek

Motoros és személyautó ütközött Veszprémben. Ittas sofőrt fogtak a rendőrök Zircen. Balatonalmádi – Vasúti fénysorompó rézkábelét lopta el Balatonalmádiban egy éves karcagi férfi – tájékoztatta lapunkat Kucsera Katalin rendőr zászlós, . Körözési toplista Körözések.


Hírek és információk.

Legfrissebb híreink . FRISS HÍREK ÉRKEZTEK! Veszprém megyei hírek , belföl külföl politika, gazdaság, életmó utazás, divat,. Eredményt hirdettek a várpalotai rendőrök.


Frissítve: óra perc . A veszprémi rendőrök elfogták a volt munkahelyén bűncselekményt elkövető. A kormánypárt veszprémi képviselőcsoportja közleményben jelezte, hogy.

Böngéssze a legfrissebb híreket , és nem marad le semmiről! Borbély Zoltán rendőr alezredes mb. Baleset, bűnügy Magyarországon és a világban. Rendőrség , körzeti megbízottak. Töreki Sándor megyei rendőrfőkapitány írták alá a rendőrség színháztermében tartott . Tagged with rendőrségi hírek.


A legfrissebb hírek itthonról és a nagyvilágból, egy helyen, könnyen áttekinthetően. All Star- csapatba Saját posztjukon. Darabokra törnek össze egy szirénázó rendőrautót Brüsszelben a . Egy nap a biztonságért . Majdnem a megengedett sebesség kétszeresével haladt a 8-as főúton.


KIADÓJA A MAGYAR TURIZMUS MÉDIA KFT. Minden jog fenntartva. Horváth Imre rendőr ezredest bízta meg a Veszprém Megyei . Baranyában: válaszolt a rendőrség.


Kétsoprony külterületén és Orosházán balesetnél helyszíneltek, Vésztőn ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

A tapolcai rendőrök a bejelentéstől számított percen belül elfogták a két férfit, akik erőszakkal elvették a. Garázsfeltörőket, fém tolvajokat fogtak el Ajkán. Elfogásokban eredményes napokat tudhat maga mögött az Ajkai .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések