2020. november 19., csütörtök

Uriel arkangyal színe

Aura színe : Halványrózsaszín. Az egyes számot, a vörös színt , a tüzet, és a napot társítják hozzá, mint jelképeket. Urielt a bölcsességgel és az igazsággal is . SZÍNEK : arany, narancs, piros, sárga. Uriel arkangyal ~ angyalok, arkangyalok , arkangyalok bemutatása, arkangyalok leírása, Isten angyalai,.


A legismertebb arkangyalok : Mihály, Gábriel, Rafael és Uriel. Kulcsszavak: béke és a nyugalom, ajándékozás, elfogadás, a szolgálat és az odaadás. Színei : arany és lila. Az Akasha-krónika őrzője, az Angyal. Az ortodox hagyomány szerint Uriél arkangyal (héberül: אוּרִיאֵל , görögül: Ουριήλ , koptül: ⲟⲩⲣⲓⲏⲗ , kb: „Isten Fénye”, „Isteni Fény és tűz”) egyike a hét . Jelképei ‎: ‎Könyv, könyvtekercs, lángoló kar n. Maga a Sátán is angyal volt, a fény angyala, de fellázadt Isten ellen, emiatt egy.


Uriel energiájának fő színei a gránát és a rubinvörös. Spirituális szín , amely közelebb hozza egymáshoz, a birodalmakat. Minden arkangyal isteni intelligencia, a Szentlélek egyik megnyilvánulási formája , az. Uriel színe az ezüstfehér, számarchetípusa a 4-es, jelképe a négyzet.


Shamael az indigó, ibolyalila és arany szín rezgését hordozza magában. Rafael arkangyal színe a smaragdzöld sugár, ami a gyógyításhoz és harmóniához kapcsolódik. Nevének jelentése: Isten fénye. Feladata: Gyógyítja a . Michael – Kék gyertya.


A színek abban segítenek, hogy könnyebben behívd őket, egyszerűbb legyen a. Arkangyalok szigilluma és színe. Az alábbiakból kiderül, hogy melyik arkangyalhoz melyik szín , és kristály feleltethető. Az angyal szó hírnököt jelent, isteni hírvivőnek vagy Isten küldöttjeinek is nevezzük őket. Mihály arkangyal színe : Püspöklila, királykék és . Kristálya: türkiz, tigrisszem.


Angyali kövek, angyalkövek, angyal kristályok és ásványok listája az. Uriel a megbocsájtás angyala, segít, ha épp neheztelünk valakire vagy ha elveszettnek. Az összes színt magába foglalja. Területek, terek, helyzetek megtisztítására használjuk.


Fekete Távol tartja a negatív . Bevallom, a sok arkangyal közül őt a színe miatt vettem fel az ablakba- védőangyalok közé. URIEL – halványsárga. Szakrális csakra – Az intimitástól való félelem- .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések